Våtromsgulv

Våtromsbelegg er ikke gammeldags, men trendy og lekkert. I tillegg er det enkelt å rengjøre.


Heisan, jeg drømmer om nytt bad. Drømmer ja, men det skal skiftes, jeg må bare få tak i håndverkere, fordi det skal jeg ikke gjøre selv. Noen har utdannelse for sånt, heldigvis 😉 Vi har flis på vegger og tak, og jeg er nok litt lei av å skure fuger..Så nå er planen å legge sement over gulv og vegger, slik at alt blir slett. Deretter maler jeg veggene, setter inn dusjkabinett og legger belegg på gulvet. Våtromsbelegg er veldig greit å holde rent. Og det finnes i så mange fine design. Badet på bildet over her skulle jeg gjerne hatt. Der er det belegg også på veggene.

Inntil dere ser hvordan mitt bad blir kan dere få litt inspirasjon. Våtromsbelegg bestilles antall ønsket meter på rull. Det må beregnes en oppbrett på 15cm. Og belegget må sveises i alle hjørner. (evt skjøt gulvet) Dette må håndverkere gjøre. Finnes i masse design, slik at du kan lage det utrykket/stilen du ønsker. Alle Happy Homes butikkene har prøver.

Våtromsbelegg-tarkett-happyhomes

Aquarelle, Tarkett

Gerbad, Gerflor

Gerbad, Gerflor

våtromsbelegg-happyhomes

Gerbad, Gerflor

våtromsbelegg-happyhomes

Gerbad, Gerflor

Aquarelle, Tarkett

Gerbad, Gerflor

Gerbad, Gerflor

Her kan du lese mer om våtromsgulv 

Ha en flott mandag og uke 🙂

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x