Fagkompetanse er viktig for ditt resultat!

Velg riktig maling, utstyr og teknikk når du skal male panel


Heisan:)

male panel med Vakre Hjem

Nyyydelig pent med malt panel. Med riktig teknikk blir det smekkert og godt likt!:)

Se hvordan denne stuen bli ny her

Å male panel trenger ikke være bare bare. Det kan være det, men da blir ikke resultatet  like bra. Man har alltid to valg,- peise på maling, gjerne med en mal i vei pensel og/eller heeelt feil maling, som gir et skjoldete, stripete, ujevnt, styyygt resultat eller gjøre jobben skikkelig når man først skal gjøre det. Malt panel er nyyyyydelig, men da trenger man rett type maling, utstyr og teknikk. Så det så.;)

Male panel med riktig teknikk og utstyr

Selfølgelig avhenger det av hvor du handler. Hvis du ikke er utlært og godt viten og går inn på en billigkjede, -tar den malingen og penselen som ser ok ut, fin pris tenker du, men hva skjer?? Stua di ser ut som et oppskrapa lekerom. Det går du å ser på hver dag, og kanskje kjøper du deg en ny sofa til 20000 eller en lysekrone til 5000! Jada, søren, tenker du da, og ender opp med å gjøre jobben en gang til med ekstra mye pussearbeid og ekstra tid og kostnader! Juuhuu men male er jo gøy da!!;):D haha

Male ubehandlet panel med rett utstyr

VAKRE HJEMvi har utdannede fagfolk, vi kurses jevnlig,- er fullstendig oppdatert, og det eneste vi er opptatt av er at du blir fornøyd. Ikke bare når du går ut av butikken vår, men også når du har gjort jobben hjemme. Panelveggen er helt glatt, nyyyydelig finish, du er stolt. Den nye, dyre sofaen blir enda vakrere mot veggen og du kan med god magefølelse henge opp lysekronen som vil fremheve det vakre panelet som DU har malt,- kun ved å bruke våre tips, råd og veiledning. Enkelt, det er såååå enkelt;))Male panel

Finn din Vakre Hjem butikk her

Tidene forandrer seg, spesielt miljøkrav, malingen er ikke som den var. Det krever en annen teknikk og utstyr enn før.

Sens, maling for barna

Hehe dette innlegget skulle egentlig være om hvordan male ubehandlet panel, men jeg ble da så engasjert gitt, så det må bli i neste.:P

Ha en fortreffelig aften! Husk å spise 5 om dagen, da blir du mett i magen og får energi til å male panelet hele dagen hahaha weeee:):).)

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
1 Comment
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments

Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x