Trender vår 2013

Kontraster er stikkord for vårens trender


 

Halloooo:)) Jiihiiii farger farger farge farger…lalala LIKER!!

huøi

Våren kommer, våren kommer…:)) Pej mener vi skal ha sånn parasoll til sommeren. Ja, Okay da hehehe;)!!

Japp, nå er vi her, snart vår og nå kommer FARGENE. Jiiippiiiii:)) Basisen er lys, særlig gråtoner, men herlige kontrastfarger på møbler, ting og tang. Gjerne en vegg også i en sterk farge, men Kari normann er litt reservert da, så mange nøyer seg med en gul, rosa eller koralfarget stol, vase, hylle…you name it;) En vegg med herlig fototapet kanskje..

gy

Herlige kontraster i trendy farger

Det er tid for kontraster, kontraster og flere kontraster. Sjøgrønt, turkise, blå og lillatoner vil prege våren og sommeren. Herlige, rolige farger, som sprites opp og fremheves av gult, orange, rosa..

gy

Gode blånyanser mot gul og helt hvitt. Farge spontan mot sval sjø (foto Jotun)

gy

Kontraster, Lady Jotun sorbe mot grått og se den skinnede gulltingen mot denne bakrunn! Alt er lov!:) (foto Jotun)

Pej konstaterer at neonpink og orange er farger vi vil se i 2-3 år framover.(Hihihi Lene smila for seg selv da hun satt alene på foredrag og hørte dette. Sa faktisk YES så høyt så sidedama så litt rart på meg.. Ooobs hehe)

guiø

Juhuuu:) Bilde fra Pej  utstilling. Roooosa og orange..herlig:D

Kontraster kan være så mangt. Det kan være samme fargen på to vaser ved siden av hverandre, en i matt og en i blankt- eller en sjøgrønn matt vegg med en sjøgrønn blank stol til. Eller kalkgrå matt vegg med kalkgrå blanke lister til-ja, for nå er det lov, du kan ha samme farge på alt hvis du vil, dør,lister vegg…Varier bare glansen..nyyyyydelig og effektfullt.

bhkø

Blå kontraster mot hverandre. Blankt/matt og forskjellige valører

hui

Se denne effektan med den matte lilla veggen mot glans i flis og i tillegg en herlig rosa stol. Lekkert da

Lisbeth Larsen og ekspertene sier det bastant- nå er shabby chic stilen ut! Vel vel, elsker du den har du lov. Det er nemlig trenden- innred etter personlighet, hjemmet skal vise hvem som bor der. Til alle som har denne stilen, men vil forandre litt er det bare å bruke litt kontrastfarger til. En knallgull vase med en rosa blomst oppi, oppå en shabby hvit kommode. Vips, så er du sååå trendy hehe(og det ser frisk og herlig ut også da)

gyul

Ooooi her skulle jeg gjerne tatt den daglige lange middagsduppen min hihihi

Jeg var på fordrag hos Pej som sagt, de snakker 4 stilretninger, og fargeskalaer til disse i årene framover. Jeg går ikke detaljert inn på disse, men nevner i stikkordform at vi vil se blomster, organiske former, ubehandlet furu, -rustikke detaljer mot sarte blomstermønstre. Værbitt og slitasjelook. Digitle mønstre og pleksiglass

uoå

Fargerik vår med blommor ohoi

uiø

Kontraster blankt/matt sees tydelig her

60- tallet ligger i bunnen med striper, farger, geometriske mønstre og broderier

60-tallet

Tapet fra Storeys sin nye kolleksjon

gø

Tapet fra Storeys nye kolleksjon.Herlige blånyanser sammen

Ønsker alle en trendy fargerik helg:))

 

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
7 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
anne-grethe
anne-grethe
1. februar 2013 22:28

Hurra for neon :)det blir fine år fremover nå:)

Gunn Marit Fiske - Skei Fargehandel
Gunn Marit Fiske - Skei Fargehandel
2. februar 2013 00:23

Herlige og flotte innlegg 🙂

Roar
Roar
4. februar 2013 13:25

Hærlig med farger:):) lalala juhuuu weeee osv osv… ;p


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x