Tapetnyheter fra Borge høst 2015

Nydelige tapeter i trendy farger preger de nye kolleksjonene i høst.


Tapet nyheter fra Borge

De varme fargene som oransje og kobbertonene er viktige fremover – her representert ved tapetkolleksjonen Podium fra Khrôma, og tekstilkolleksjonen Zanzibar fra Clarke & Clarke.

Tjohoo:)))
Plutselig er helga her, svosj, tiden går fort i godt lag som man sier. Jeg jobber nå for fullt for den vakreste farge og interiørkjeden i Norge hihi det synes iallefall jeg. Flotte, dyktige folk i enhver butikk. Du burde sjekke ut din nærmeste!
Som nevnt før skal noen av butikkene ha kundekveld med interiørforedrag av Eva Marie eller meg, noen leverandører kommer også, det blir gode tilbud, lærerikt og interessant. Er du interiørinteressert, eller har et oppussing prosjekt i vente er dette noe for deg. Vil du ha personlig interiørhjelp, bestill time i butikken -tilbudet er gratis!

Kundekveld hos Vakre Hjem
Interiør kveld hos Vakre Hjem

Invitasjon til Lindahl Fargehandel i Narvik. Se listen over hvilke andre butikker vi besøker.

Nå har tapetleverandørene kommet med tapetnyheter. Forrige uke var jeg hos Borge. Her kommer bilder fra showrommet deres om nyhetene.

Tapetnyheter fra Borge

Dette viser den skandinaviske trenden, hvor pasteller, geometriske former og planter er viktige elementer.

Tapetnyheter fra Borge

Tapet fra kolleksjonen Podium fra Khrôma.

Tapetnyheter fra Borge

Her vises den hverdagslige stilen, og tapeten er fra kolleksjonen Everyday Life fra BoråsTapeter. Det er flest hverdager, la oss gjøre de hyggelige!

Tapet nyheter fra Borge

Blått er pop i år! En god farge til ethvert rom, både på kontoret og i stuen.

Tapetnyheter fra Borge

Det er hotellstilen som vises i denne utstillingen – i en «man cave»-variant. Hotellstilen kjennetegnes ved tapet på alle vegger, gardiner fra gulv til tak, store gulvtepper/vegg-til-vegg, og er i det store og hele en veldig gjennomført stil.

Hotellstilen kjennetegnes ved tapet på alle vegger, gardiner fra gulv til tak, store gulvtepper/vegg-til-vegg, og er i det store og hele en veldig gjennomført stil.

Her er det også brukt en mørk blåtone, som gjør rommet litt sofistikert, og en fin kontrast mot det brune treverket. Legg merke til hvor lekkert det blanke slipset blir mot et ellers røft utrykk. Kontraster er så viktig! Tapet fra kolleksjonen Cosmopolitan.

Tapetnyhetr fra Borge

Trappeoppgangen tapetsert med spesiallaget tapet fra Mr Perswall. Motivet er fra den nye, vakre kolleksjonen Shades, og designstudioet har spesialtilpasset det med logo. Ønsker du også skrift på bildet ditt eller bare et utsnitt av et bilde f.eks hjelper Vakre Hjem butikken din deg med det.

Ha en strålende fin helg, alle sammen 🙂

 

 

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
1 Comment
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Entertainment News
Entertainment News
15. juni 2018 19:53

705343 153032My California Weight Loss diet invariably is an cost effective and versatile staying on your diet tv show created for individuals who discover themselves planning to drop extra pounds and furthermore ultimately maintain a a lot healthier habits. la weight loss 455418


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x