Erika vant Norges Beste Barnerom og fikk rosa-drømmen oppfylt

Rosa, masse puter, egen barneluke i døren var ønskene fra jenta som vant konkurransen «Norges Beste Barnerom». Sammen med interiørkonsulent og maler fra Happy Homes Beleggsenteret fikk hun ønskene oppfylt til et nytt og lekkert jenterom.


Hei dere:-)
Husker du konkurransen vi hadde «Vinn Norges Beste Barnerom» Vi trakk 3 vinnere, den ene vinneren var Marianne fra Mo I Rana.

Norges beste barneromMarianne og datteren Erika gikk av med seieren og har nå med hjelp fra Happy Homes Beleggsenteret i Mo I Rana fått nytt barnerom. Det ble kjempeflott!:-) Erika ønsket seg køyeseng, rosa og masse puter. Det ønsket er oppfylt, og hun er ei storfornøyd jente som stolt viser frem det nye rommet sitt.

Nytt jenterom etter oppussing.

Erika er glad for sitt nye flotte jenterom:-)

Interiørkonsulent Monica Halsøy planla rommet i samarbeid med eier Marianne om løsninger og farger. På forhånd laget interiørkonsulenten moodboard som viser farger og materialer

Oppussing av jenterom-moodboard

Moodboard av farger og materialer. Gulv Max Wear Sand fra Golvabia

barnerom oppussing moodboard

Ønsket var en barnedør som denne, og mamma Marianne så dette bildet på nettet av en fjellformasjon. Kan det være en ideer som kan brukes?

En interiørkonsulent hjelper til med å sortere ideer ut fra ønsker, kommer med nye forslag, ideer og tips for så sette alt sammen slik at farger og materialer passer sammen til en fin helhet. Derfor er det smart å benytte seg av fagkyndig hjelp til et slikt prosjekt.

Jenterom før oppussing

Slik så rommet ut før oppussingen

Jenterommet før oppussingen

Disney var litt gått ut på dato for denne jenten, og det var nødvendig med nye og praktiske løsninger. Ikke minst få bedre plassutnyttelse.

 

Nytt jenterom til en lykkelog jente med hjelp fra Beleggsenteret

Slik ser det nye rommet til Erika ut. Døren fikk egen barneluke. Det er kreativt og populært:-) Et godt tips som er gjort her er å henge opp dekor i gruppe. Det skaper en visuell ryddighet. Ha gjerne gruppen i sammenheng med møbelet under, slik at et får en fin sammenheng. Gulvet er lunt og slitesterk, noe som er viktig på et barnerom. Max Wear fra Golvabia

Jenterommet etter oppussing med Happy Homes

Den lekre døren og skrivebord med hyller i sammenheng med skap gir god plassutnyttelse

Jenterom happy homes

Erika ønsket seg køyeseng med mye puter og det fikk hun. Malerlærling Julie Sundgård har laget en rosa fjellformasjon bak sengen. Hun tapet mønsteret på veggen før den ble malt. Litt anneledes, personlig, fancy og lekkert!

Happy Homes Beleggsenteret

Vinner Marianne Kjelnø, Interiørkonsulent Monica Halsøy og Julie Sundgård fra Happy Homes Beleggsenteret. Well done jenter, det ble kjempebra!

Skal du pusse opp et barnerom snart? Da ønsker jeg å se, del det med meg, så venter kanskje en overraskelse til deg 🙂

Jeg ønsker alle en superfin påske!! Spis litt maripan mellom malingen, det skal jeg 😉

 

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
2 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments

Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x