Trender 2014/15 tapet og tekstil

Høstens tapetlanseringer er over og snart i butikkene.


Tjoooohoooooo:-)))

rl

Tapet og tekstil nytt fra Borge

Hvis det er noe som gir meg energi og godt humør så er det NYHETER og GLOFERSK NYTT fra trendbyråer i Europa, og de store tapetleverandørene her i Norge. Fordi de er veldig oppdaterte, -proffe i sitt felt. Fra å være på trendforedrag hos Pej gruppen, og Spottrend-som er et nytt trendbyrå med kjente Jacob Søndergaard i spissen til å komme til herlige Birgit hos Borge, og Torhild hos Storeys, viser at alt henger sammen. Dvs at kjøper du tapet hos våre butikker fra disse leverandørene er du sikker på at du ikke bommer hvis du ønsker å tenke på å være trendy-eller litt oppdatert. Her er kolleksjonene nøye håndplukket for å tilpasse trendbildet generelt fra den ene enden til den andre. Og en del av trendbildet her i Norge er også klassisk og tradisjon, så det er helt sikkert noe for enhver smak,- om du vil følge de hotte trendfargene og mønstrene eller du vil «safe med klassisk, striper osv. Bøkene er bygd opp med gode kombinasjoner, matshende mønster/ensfarget, så du kan være helt trygg på at det blir perfekt resultat.

Det kommer et eget innlegg om de nye trendene når det gjelder farge, mønstre, stiler og materiler til uken, men her ser dere utdrag fra tapetlanseringene og hva som kommer av nytt i tapetverden. Borge kommer også med mye ny fin tekstil:)

  Borge

Borge-1

Herlig lun pastell. Gode myke farger i tapet og tekstil. Kombiner mønster, det er så lekkert

borge-2

Vi vil se etniske og orientalske inspirerte design i tapeter og tekstiler i trendriktige farger. Her tapet Home Passion med tekstiler fra Clarke& Clarke

borge-3

Typiske ting fremover både i farger og mønster. Geometri, etnisk, fjær er hyperpopulært og går igjen på tekstiler, puter og tapet

borge-4

Ratttttataaa fjææææær er så heeerlig jiiihiiiii:-)
Disse putene kan du kjøpe i mange av butikkene snart.

borge-5

Sort/hvitt har vi sett en stund, og den kontrasen fortsetter, -blir kanskje mer av den etterhvert også. Dette chevron mønsteret er så kult!

borge-6

Her har de sydd lifter fra Clarke&Clarke sine nye kolleksjoner. Herlige stoffer (metervare) i superbra kvalitet!

borge-7

Tapetsert fra Kolleksjon Art of living. Det beste her er at det er tapetsert med magnet tapet under. Fantastisk lurt!!

borge-8

Fra Kolleksjon High Flow. Elegant og romantisk i duse farger. Vi vil se mye dust, men lunt fremover, gjerne i myke pasteller. Og nå begynner vi å bruke de på alle veggene. I like:)

borge-9

Fantastisk herlig, fikk så lyst til å hive meg oppi hihi
Puter sydd av metervare fra Clarke&Clarke Ribble Valley og ferdigsydde puter fra Home passion.

borge-10

Herlig, lunt lett og romantisk. Perfekt for oss normenn!

borge-12

Fra Chroma,min absolutte favoritt! De har så nydelige tapeter med særpreg. veldig lune, passer i hele rom eller som fondvegger. Det kommer to nye Chroma bøker

borge-13

Fototapet fra Mr Perswall. Her har de mikset sammen to forskjellige. Fototapet har uendelig mange muligheter. Du setter sammen og bestemmer selv, og kommer ferdig tapetlengder til deg. Genialt! Dette er i en trapp, og jeg trodde med det samme det stod en åpen dør å ventet på meg hihi skaper skikkelig dybde.

borge-14

Borås taper kommer med en ensfarget kolleksjon Pigment. Helt matte nydelige farger, i masse nyanser. Alle finner helt sikkert en farge som passer her. Kolleksjonen er delt inn i tema, og alle fargene har sitt eget navn. Kolleksjonen har Easy up merke, som betyr at du slipper å grunne i fargen som den nye tapeten. Den dekker selv fra mørkt til lyst.Borås er også miljøbevisste, og bruker kun vannbaserte farger i sine tapeter. Det jeg synes var mest fantastisk med dette er at skjøten synes ikke, bare se på bilde, så du får en hel nydelig matt vegg i din favorittfarge:)

borge-15

Chromas skjønnhet synes ikke så godt på bildet, men de er fantastiske, de må kjennes og føles på! Også fjær da hihi så herlig

Storeys- 

storeys-1

Storeys hadde innredet 4 rom, og laget slike moonbords til som her. Fint og oversiktlig. Viser godt kombinasjoner,stiler, farger og materialer. Det er bare å slå ut håret å være krativ juhuuu:)

storeys-2

Fargerik kombinasjon som viser at JA DET ER LOV å blande farger og ikke minst mønstre. Spenstig, som setter fart på humøret, og ved å kombinere mønster du liker, får du vist frem personligheten din. Det er trendy!:)

storeys-3

Geometri, gull, blåtoner, chevron..hot hot hot!:)

storeys-4

Lyst, lett og mønsterblanding. Blåtoner, gråtoner og greige går igjen i trendbildet nå. Blåtoner blir det mye mer av fremover. Vi vil se kraftig blått også etterhvert

storeys-5

Herlig soverom, lunt og lekkert. Tapetser alle veggene med mønstret tapet. Det tåles!

storeys-6

Storeys ville også vise hvor lekkert et møbel blir med tapet. Det er jeg stor tilhenger av. Du får ikke et mer personlig preg enn det!

storeys-7

Mmmm lekkert med kontraster, blomster og natur, god farge og mønster kombinasjoner. Matt-blank. Husk at for at det matte skal bli så fint og naturlig, trengs det å kontrasteres med noe blankere. Disse fargene og mønstrene er sikkerstikk i Norge. Vi simpelten elsker de!

storeys-8

Nordisk stil,- enkel, stilrent, lyst treverk, lyse farger. Blader, natur og dyr er fortsatt i skuddet. Her har de vist en god ide, nemlig ta bare en panel/remse på motstående vegg. Skaper god helhet, mere spenning og et ryddig utrykk!

storeys-9

Hot med fjær! Lett og skjønt, tapetet kommer i flere farger. Og se det herlige tapetet med fugler da! De har også vist en gulvbit, som er korkgulv. Herlig lunt, passer godt på soverom. De har en fin kork kolleksjon, altså med vinyl på toppen, stikk i butikken å se!

storeys-10

Sist, men ikke minst-bilder laget av tapet. Smart, dekorativt og enkelt. Nå vet du hva du skal gjøre med restene;)

Her var altså en titt på tapetnyheter og høstens trender. Mer kommer, følg med følg med;))

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
3 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Anne Berit
Anne Berit
27. august 2014 20:17

Det er flere som har spurt om du vet fargekoden på bildet inspirasjon stue 10. Jeg ville satt pris på om du svarte, hva enten du vet koden eller ikke.


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x