Fargetrender 2018

I dagens interiørbilde kan vi ikke utpeke en spesiell trendfarge. Nå spriker fargene i alle retninger på fargesirkelen. Stikkordet er «dine farger»


Juhu alle fargeglade folk 🙂 Og dere andre, fordi dere vil like farge mer og mer etterhvert 😉 Vi er flokkdyr, så vi liker det andre liker stort sett. Den hvite og grå bølgen begynner å roe seg, en svak bølge med mer farge er på vei innover landet, -i større fart for hvert år. Vi går mot det fargeglade 2020 tallet, en motreaksjon mot det fargeløse 2010 tallet.

Fargetrender 2018-happy homes

Hvilke farger i 2018? Ja, si det..Vi kan ikke utpeke en farge å si at det er trendfargen i år, som vi gjorde før da interiøret var hvitt/grått og vi puttet på en farge som ble «fargeklatten». Nå spriker fargetendensene i alle retninger på fargesirkelen. Og hvor herlig er ikke det? 🙂

fargetrender 2018 happy homes

Jevnt over er fargene dempet, en god del sort i seg. Nyansene av samme fargen er mange,- altså ikke en blå, en gul osv men hele blåtone skalaen. Blått er nok den fargen som utpeker seg spesifikt i Norge akkurat nå, men vi ser mye av rødtonenskalaen også. En del gult, grønt og lilla er på full fart inn.

fargetrender 2018 happy homes

Dette er er bare så kult. Nå skal du bruke de fargene du liker. De fargene som er trendy er de fargene du selv liker. Skal du pusse opp, søk hjelp hos interiørkonsulent eller i din lokale Happy Homes butikk. Få hjelp til å sette sammen riktig fargepalett akkurat for deg og ditt hjem.

 

fargetrender 2018 happy homes fargetrender 2018 happy homesfargetrender 2018 happy homesfargetrender 2018 happy homes
0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
95 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments

Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
95
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x