Frisk opp interiøret med gult

Gult vil vi se en del av fremover. En fin farge å tilføre i intriøret på detaljer eller i dempet nyanse på vegger.


Hallo 🙂
De som er interessert i interiør, har nok for lengt fått med seg at NÅ kommer fargene. Ja, de gjør definitivt det, men det tar litt tid her i nord. De kommer litt etter litt smygende inn. Vi snakker om at vi begynner å male farger på store flater, ikke bare på små ting.Gult i interiøret

Forskjellige aktører i fargehandlerbransjen kårer årets farge. For neste år kåres det ulike farger, og det er grunnet at i interiørbildet nå er det mange farger. Man kan ikke lett utpeke en, men man kan tro at en farge vil utmerke seg spesielt eller ønske om å jobbe frem denne.Gult i interiøret

Se hva jeg skrev om interiørtrendene her

Gult i interiøret

For 2018 har Fargerike kåret blå- blånyanser, Nordsjø en dempet rosa og Dagny Fargestudio gul. Og det er nettopp gult jeg tenkte å inspirere dere med idag.
Gul er en frisk farge, en glafarge, men den oppleves forskjellig ut fra nyansen. En dyp gulfarge med en god del sort i kan males på store flater, en mer klar gulfarge bør bare brukes i små doser. Blått har fått et bust i Norge nå på veggene, og like mange eller flere vil i 2018 male stuen eller soverommet i en blå nyanse. Gult er komplementærfargen til blått som vil gi rommet et lekkert preg. (komplementærfarger fremhever hverandre, de konkurrerer ikke)

Gult i interiøret- happy homes

Jeg heier på gult, det er kult, gi oss et friskt pust i stuen, det gjør oss glad. Og glede det vil vi ha! 😀

Nedenfor følger litt gul inspirasjon. (Bildene er hentet fra pinterest eller utenlanske sider med ukjent opphav, slik at jeg har ikke fargekoder)
En riktig god helg ønskes dere fra meg 🙂

Gult i interiøret-happy homesGult i interiøret- happy HomesGult i interiøret- happy homesBruk av gult i interiøret-happy HomesGult i Interiøret-happy HomesGult i interiøret- happy HomesGult i Interiøret- happy HomesGult i interiøret- happy HomesGult i interiøret- Happy Homesgult i interiøret-happy homesGult i interiøret- happy HomesGult i interiøret- Happy HomesGult i interiøret-happy HomesGult i interiøret-happy homesgult i interiøret-happy homes
0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
1 Comment
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
garcinia cambogia pure extract
garcinia cambogia pure extract
20. juni 2018 14:03

189295 802264Hey! Nice stuff, do tell us when you post something like that! 14998


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x