Interiørtrender 2014


Tjohooo:-)))

Interiørtrend-2014

Interiørtrender 2014-dette er typisk hva vi kan vente oss

For en herlig dag, sola skinner, null snø, men so what. Den kommer nok, for de som ønsker den her. Jeg var i Oslo i helga, der var det mye snø. Hvitt og flott! Apropos Oslo, eller litt utenfor på- Lillestrøm var det årets første gave og interiørmesse. Shoppingheaven hehe og det snakkes om trender 2014. Her kommer en oppsummering av hva som vil gjelde i år.

Interiørtrender-2014

En herlig blå kontrastvegg. Farge duggblå

Interiørtrend2014

Bilde tatt fra Pej med trendy turkise, grå og blå toner

Interiørtrend-2014-blågrønt

Blågrønne nyanser. Gledes til sommeren..

Interiørtrend-2014-blågrønt

Nydelig blågrønn detalj som du enkelt fikser selv

Interiørtrender-2014

Male døra turkise?

Interiørtrender-2014

De mest hotte fargene Blå-grønt

Og de store farger er BLÅ-GRØNT! Ohooi, det preget flere av standene (iallefall hos de trendy danske;) fra den lyseste til den nesten sorte. Blått og grønt i en herlig miks. Fantastisk, virkelig lekre toner. Og disse tonene er kjempefine med kobber og gulltoner til, og/eller pastellfarger som gultoner og rosatoner. Alt dette kan du mikse. Burgunder, rustrødt og orange vil vi også se fremover. Og jeg må nevne lyst treverk,kork og bambus blir det mer av. Marmor vedvarer i år, men vil gå helt ut neste år. Betong og metaller er HOT:) Konstraster er enda superviktig.

Kobber-og-pastell

Her er vi-kobber, lyse pasteller, betong, marmor, kork, organske former. Bilde fra Bloomingville

Generelt kan vi si at 2014 byr på en mer positiv stemning. Dette kommer av at Europa er nå på vei opp. Det har vært en økonomisk vanskelig situasjon for privatpersoner og næring, noe som «tynger» interiør og farger. Men i år blir det et trendskifte med lyse farger og lett uttrykk. Også Mer farger,- farger gjør oss glad og optimistiske. Det blir nok litt farvel til tradisjon, arv og natur nettopp fordi vi tenker framover. Nedover i Europa er retro og bonderomantikk nå «ut». Vi i Norge henger litt etter, fordi vi liker trygghet, og er glad i tradisjoner. Det er forsatt in med eklektisk stil,-mix og matsh din egen.

Interiørtrender-2014

Fra Pej-optimisme, lyst og lett. Herlige pasteller

Interiørtrender2014

Rosa-rød-orange. Du kan legge interiøret her, eller bruke enkelte elementer. Lette herlige farger

Interiørtrend-pej

Her er typisk-blå-tyrkisgrønn, lyst treverk, natur

Når det gjelder maling og farger på vegger, merkes det på dere kunder at Caffe Latte toner nå er JAK. Dere er lei, og vil ha noe annet, og det skjønner jeg godt. Men jeg må nok si at Caffe Latte fortsetter i minst to år til, og den er fin hvis den brukes rett. Den er nydelig sammen med blå-grønne nyanser og er fin sammen med metaller. Hvorfor dere er lei er fordi den har blitt brukt sammen med gulnet furu, gulnet eik, brune tunge møbler-dere har levd i et gult paradis, for å sette det på spissen. Ikke rart man blir lei. Hvis dere ikke skal gjøre om på disse elementene, så gå over til grå eller greige nyanser. Ta gjerne med bilder av hjemmet ditt til butikken, så får du hjelp til å finne en fin løsning. Å male veggene i en annen nyanse, kan gi møblene dine nytt preg;)

Fargetrender-2014

Farger som sand og muskatnøtt er enda høyst aktuelle

Og for de som lurer, hvite eller helt lyse vegger er ikke ut. Vil du ha en hvit basis er det helt greit og lov. Myk opp med deilige tapeter, bruk pasteller og varme metaller, mix og matsh. Det hvite i bunnen gjør at du får en ryddig, god basis.

Male-panel

Flott med hvit basis også.

Da har du litt peiling på hva året bringer i interiørverden:)
Ha en flott kveld og uke:-)

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
2 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Tone-brit på Remmem, Åndalsnes
Tone-brit på Remmem, Åndalsnes
28. januar 2014 23:49

Tusen takk for et fantastisk flott og inspirerende innlegg om årets trender. Spesielt for oss som ikke var på Lillestrøm, artig å få se . Gleder meg til å dele denne på facebook siden vår i morgen 🙂


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x