Frisk opp møblene

Trenger kommoden eller bodet ny glans? Eller har du fått hvite ringer etter koppen? Det finnes råd!


Hei dere, straks jul, er du ferdig? Det er definitivt ikke jeg..mye enda som skal gjøres før sølvguttene synger julen inn. Tenkte jeg skulle komme med et tips til dere som har irriterende ringer på bordet, skal friske opp en lakkert flate eller freshe opp glansen på messinglysestaken. Alanor ringfjerner kan brukes til alt dette! Den er helt super! 🙂

Fjerne ringer -happy homes

Denne her, ringfjerner fra Alanor. Lakkfornyer, som også fjerner ringer. Bilde Arnes Fargehandel i Larvik

Fjerne ringer fra tre-happy homes

Setter du krus med varm gløgg, kakao eller en kaffekopp direkte på en eldre, lakkert flate, kan lakken ta skade. Det oppstår små fordypninger eller blærer i lakken, og såkalte glassmerker oppstår. De fremstår som melkehvite ringer eller flekker. Det samme kan skje hvis du søler med alkoholholdige drikkevarer. Dette kan fjernes med ringfjerner. Bildet er tatt av Arnes Fargehandel i Larvik (ringfjerner fjerner ikke flekker forårsaket av rift i lakkhinnen, som gjør at fukt trekker ned i treverkt, da må man slipe)

 

Ringfjerner-happy homes

Ryst flasken med Liberon Ringfjerner skikkelig, slik at innholdet blandes godt. Bruk en myk, lofri klut og poler så flekken med midlet. Du skal ta kraftig i, slik at det oppstår friksjonsvarme og at ringfjerneren blir godt gnidd inn.
Etter en stunds arbeid vil du merke at flekken forsvinner! Samtidig blir overflaten blankere, fargen på treverket blir dypere og får tilbake løden.

 

Ringfjerner inneholder litt voks som beskytter overflaten. Når flekken er fjernet, poleres hele overflaten med Ringfjerner – det gir jevn glans og farge og forsegler porene og sprekkene i lakken, slik at overflaten ikke skades like lett i fremtiden.

Lakkfornyer happy homes

Har du lakkerte møbler som har blitt littmatt i glansen, kan du friske opp med ringfjerneren

 

Den er perfekt til pussing av kobber og messing, og polering av marmor også!

Lykker til og god helg 🙂

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
3 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
hoverboard for sale
hoverboard for sale
2. juni 2018 00:27

78467 573623Dude.. My group is not considerably into looking at, but somehow I acquired to read several articles on your blog. Its great how fascinating its for me to go to you fairly often. 497053


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x