Hvordan skape lun stemning på soverommet?

Høsten er på vei og det er godt å krype inn i et godt lunt rede, men hvordan gjør du det?


Inspirasjon soverom-happy homes

Kombinasjon av dempede fargenyanser og tekstiler skaper lun stemning.

Hei:-)
Normenn er europamestere i oppussing! I 2017 skal vi bruke hele 72 milliarder kroner på det, og det blir ikke mindre i 2018. Når det gjelder fargebruk blir forskjellen større enn i antall kroner. Nå forandrer totalbildet seg på interiørtrenden sakte men sikkert. Vi går fra en lys fargepallett, mye hvitt og grått i varierende nyanser til en mørkere pallett med flere farger.
Jordfarger, grønt og blått er i fokus nå. Mørke sotede nyanser med mindre kulør utmerker seg tydelig.

Soverom inspirasjon-happy homes

Kombinasjon av forskjellige tekstiler, gjerne med varierende teksturer luner, skaper stemning og også personlighet. Etter flere år med lite tekstiler, er det nå på full fart inn igjen. Ekstra personlig toush får du også med tapet. Eva Marie har valgt en vegg, men en slik rolig tapet kan også fint legges på flere vegger. Tapeten her er fra Borge, heter Indigo 22309

Dette er det nyoppussede soverommet til min herlige kollega Eva Marie. Hun har skapt en lun dempet stemning med farger og materialer av varierende nyanser i jordfarger, med innlag av sotet lilla og grønt i blomster og tekstiler.

Soverom inspirasjon-happy homes

Fargen på veggen har kode 5005-Y50R. Hvis du ønsker en ytteligere lun stemning eller «hule»effekt kan du male taket i samme farge som veggen eller en nyanse av denne.

Vi ser en stor del av naturmaterialer nå, som forskjellig typer treverk hvor trestrukturen er med på å skape liv. Et dempet rustikk gulv, også opp bak sengen mot et lyst, fint sengeteppe skaper en nydelig og spennende kontrast.

SE på detaljene og planlegg ditt nye soverom. Kom til oss så hjelper vi deg med å skape stemningen 🙂

Soverom inspirasjon.-happy homes

Et godt tips er å legge gulvet også på veggen bak sengen. Ledlys setter prikken på det hele med en spennende effekt. Gulvet er fra Golvabia og heter Max Wear Eik Dusk. Dette gulvet er spesielt ved at det er kork på baksiden. Kork gjør det ekstra lunt og lyddempende. Godt å være barfot på et lunt gulv. Ved valg av hvilket type gulv er det smart å tenke igjennom komforten, så vel som slitestyrke.

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x