Hipt med teppeflis

Teppeflis er tilbake i trendbildet. Se mulighetene her.


Halloen:-)

ghl

Teppeflis på soverommet-lunt og behagelig

Jeg husker vår andre leilighet på slutten av 90- tallet. Oioioi hvor jeg direkte hata det blå soveromsteppet som dekte hele gulvet,det loa, og guuuud så stygt, både fargen og teppet. Jeg drømte om et gulv hvor jeg kunne ta moppen under senga, så var det rent. Eller vegg til veggteppet i samme leiligheten på hele stuen. Var en gang lyst og lekkert, men da fult av flekker som ikke gikk bort med rens engang. Nå ønsker jeg meg lavsydd teppeflis på den kalde soveromsgulvet vårt hehe hvor tidene forandrer seg!

FYUL

Ah, lunt og lekkert! Ønsker meg!!

Nå er vegg til veggteppe på tur opp igjen, etter en lang dvale siden 80-tallet. Siden da har mange hatt det langt oppi halsen, mye pga alt støvet,-man følte det aldri ble rent bare med å støvsuge. Nå er kvalitetene på slike tepper MYE forbredet, og teppe anbefales bl.a fordi støvet holder seg nede, og ikke vrimler rundt i rommet. De er enkle å støvsuge pga vevingen og oppbygningen, og kan også maskinrenses, eller skumrenses. Teppeflis kan enkelt byttes.

tk

Teppene har mye bedre kvaliteter idag.

Det har også kommet mange nye design og farger, og det er nå teppeFLIS jeg sikter til. Flere gode leverandører på markedet. Etter min erfarging ofte teppeflis som velges, spesielt på soverom. Flisene er 50×50, de kan bare legges med litt dobbelsidig teip, og man kan skifte ei flis hvis det blir nødvendig.

yl

Så mange herlige farger:-) Her er de muligheter! Dette er fra våre prøver på Melhus. Heuga, Interfacefloor- Nordbygulv

Gode grunner til å velge teppeflis-

  • det er fantastisk lunt og godt å gå på
  • enkelt å legge,
  • enkelt å holde rent
  • ikke minst det finnes i mange farger, svake til sterke, så du får et personlig preg på rommet.

Til barnerom er det jo fullstendig genialt! Gulvet kan t.o.m vokse med barnet, som så mange er opptatt av. Hvis du legger en nøyral farge,grå f.eks med noen enkelte fliser med herlig farge på, kan disse bare byttes ut når rommet ellers forandrer design.

Flisene trenger ikke legges på hele gulvet, man kan også legge noen som et avpasset teppe.

ytul

Kjempefin dekor med bare noen enkelte flis  også. Disse limes til gulvet med dobbelsidig tape (det sitter godt)

ful

Her er bilde fra en kunde som har lagt teppeflis på ei loftstue. Der har de ved å legge vevretningen anhver oppnådd et herlig mønster. Et eksmpel på det også litt lenger ned her

Her følger flere bilder av teppeflis. Alle bilder tatt av Heuga. Vet ikke om jeg vil anbefale det under en ovn eller foran kjøkkenbenken, muligheter og mønsterkombinasjoner.

yuoø

soverom-1.jpg-rev soverom-4.jpg-rev stue-3.jpg-rev stue-1.jpg-rev soverom-6.jpg-rev stue-4.jpg-rev teppeflis-2.jpg-rev teppeflis-3.jpg-rev finn-interface finn-interface-6 finn--interface-7 stue-2.jpg-rev soerom-3.jpg-rev

Masse muligheter, gode kvaliteter 😀

Gooood middag:-)

 

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
2 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Gunn Marit Fiske - Skei Fargehandel
Gunn Marit Fiske - Skei Fargehandel
24. september 2013 22:34

Flott reklame for teppeflis 🙂 Hadde teppefliser i gangen på 90-tallet. Savner dem! Nå er det håp for en ny omgang, med nye farger og nye muligheter. Det var så praktisk! Omplassert og vasket ved behov 🙂


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x