Nye lune farge tendenser fra Jotun

Nytt fargekart fra Jotun. Fargeskifte mot en lun helhet i norske hjem


Lady Jotun Cashmire 10683

Lady Pure ColorJotun Cashmire 10683

Heisan 🙂
Det er definitivt blitt høst, og vi kryper inn i redene våre igjen. Og hva ønsker vi i redene våre nå? Jo, vi ønsker det lunt og godt, men også litt spennende slik at det blir personlig. Vi tør kombinere flere farger, og det er litt uvant for oss etter en tid med mye grått og hvitt. Som jeg har snakket om før beveger vi oss sakte med ganske sikkert mot et fargeskifte av basis. I fjor begynte vi å se en brun bølge bevege seg såvidt inn, denne konjakkgfargen var fremtredende. I klesbutikkene var den ekstra tydelig. Brun nyansene har utviklet seg mer i år og vi vil se mere av denne, også som veggfarge. Vi ser den i mange nyanser, fra med mye gult i- som 10683 Cashmire, og med mer rødt i over til rosa. Brun-rosa nyanser vil males på vegger og møbler. Dype og duse toner, ned mot pastell som er nydelige i komplemetær til grønn nyanser. Dette viser Jotun i sitt nye fargekart med Deco pink og Dusty Red mot grønnfarger Pale Green og Evergreen. Rolig-modig-inspirerende-nydelig. De kaller det URBAN LIVING- et hjem som inspirerer, akkuart som en storby inspirerer.

Jotun Lady Deco pink

Lady 2782 Deco pink. Her er Lady minerals brukt. Kalkmalinge kan du nå nemlig få i flere farger 🙂  Her er forøvrig «Bollo»-møbelet som vant Bo Bedres designpris. Og mannen er bak er dyktige Andreas Engesvik

Jotun Lady velvet Grey 10835

Nydelig lun farge som nok blir populær Velvet Grey 10835

Jotun lansering av nytt fargekart

Dette bildet tok jeg selv på lanseringen deres forrige uke. Dusty Red 2995. En rødbrun farge, litt rødere enn den ser ut på bildet her. Mer rett på neste bilde

lady pure color Dusty red

2995 Dusty red. Nydelig å kombinere med Deco pink 2782. Deco pink kan også blandes i kalkmaling

Jotun lansering av nytt fargekart

Her er ogaå bilde fra lanseringn. Deco pink 2782 malt med Lady Minerals. Utrolig spennende med samme farge på gulv

Jotun Lady Pale Green 8478

Spennende med grønt mot rosa. Her er det malt fargen Pale Green 8478 på veggene

Disse nydelige, ja absolutt så utrolig fine. Lene liker hehe blå-grå-grønne-mot brune nyansene er så fine og vil være ny base og trendy i mange år fremover. Nordiske farger. Rolige, behagelige, men ikke kjedelige. Blått er utrolig nydelig sammen med jordfarger, bruntoner og konjakk. NORDIC LIVING. Farger fra naturen gir oss ro og påfyll. Den hektiske hverdagen går plutseliug litt saktere

Jotun Lady St.Paulsblå

St.paulsblå 5030 ligger på topp av populære farger akkurat nå. Nydelig farge som passer like godt i stuen, i gangen , som på soverommet.

Jotun Lady Linblå5249 og band stone 1145

Lady 5249 Linblå og 1145 Band Stone

Jotun Lady 5249 Linblå

Lady 5249 Linblå

jotun-linblå

Her har jeg tatt fra lanseringen deres i Oslo. Også Linblå 5249

Jotun Lady 10679 washed linen

Lady 10679 Washed Linen. (Foto: Vakre Hjem)

Lady_10679_Washed_Linen

Også Washed Linen. Nydelig grå-bers farge. En del gult slik alik at den er varm, passer godt til bruntoner, parkett osv.

Så den mest spennende stilen/fargene, og som jeg kanskje tror det blir mest delte meninger om er jordfarger, med en god del gult i. Ganske etninsk inspirert. Hvorfor jeg tror det vanker litt delte meninger om disse fargene er fordi mange har gulnet furu fersk i minnene. Nå er det mange som ikke har ubehandlet panel idag, og disse fargene er utrolig lune, og enkle å kombinere med andre farger, spesielt rødt, rosa og dyp lilla (med en del rød i) Her er også de brun-røde tonene som gir et delikat preg sammen med rett hvitfarge. Og det er bl.a 1832 skandinavisk lys. Jotun har kalt denne stilen CONTINENTAL LIVING- En varm helhet som bringer verden hjem til oss. Tør å prøve, du vil like det 🙂

Jotun Lady 10001 Dijon yellow

Lun og behagelige 10001 Dijon Yellow. Mal gjerne vinduet og også tak i samme farge. Det skalper en fin hel sammenheng i rommet

Jotun Lady 2993 Kilim

Nydelig brun rød farge 2993 Kilim

Nytt fargekart fra Jotun-her farge Dijon yellow

Bilde tatt fra lanseringen. Behagelig farge Dijon Yellow (foto:Vakre Hjem)

Jotun lansering nytt fargekart. Her fargen 1362 Olive Brown

Også fra messen. 1362 Olive brown på veggen her. (Foto: Vakre Hjem) Nydelig sammen med friskere orange over til rødt

Lady 1832 Skandinavisk lys

Lady 1832 Skandinavisk lys

Lady 2994 Heat

Tør du male denne? Tør jeg. JAAAAA hihi den er jo herlug da. Energi. Lady 2994 Heat

Jotun fargekart på mobil

Nå finner du fargekartet og fargene digitalt, rett på mobilen. Her kan du utforske fargene, få fargeråd og tips til hvordan du kan skape ditt personlige hjem.

http://colours.jotun.no/

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
6 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
hoverboard for sale
hoverboard for sale
30. mai 2018 00:21

891061 348859Whoah this weblog is magnificent i really like reading your articles. Keep up the great paintings! You realize, a great deal of persons are searching round for this data, you could aid them greatly. 960033

Elizabeth Bay Locksmith
Elizabeth Bay Locksmith
30. mai 2018 14:03

109559 331000The book is fantastic, but this review is not exactly spot-on. Being a Superhero is more about selecting foods that heal your body, not just eating meat/dairy-free. Processed foods like those mentioned in this review arent what Alicia is trying to promote. In the event you arent open to sea vegetables (and yes, Im talking sea weed), just stop at vegan. 202826

university of diyala
university of diyala
14. juni 2018 03:00

215426 573884Id should consult you here. Which is not some thing Its my job to do! I spend time reading an write-up that could get folks to think. Also, numerous thanks for permitting me to comment! 941824

ADME Contract Research Organization
ADME Contract Research Organization
19. juni 2018 23:28

191317 321358Oh my goodness! an incredible article dude. Thank you Even so My business is experiencing dilemma with ur rss . Dont know why Unable to subscribe to it. Can there be anyone obtaining identical rss dilemma? Anybody who knows kindly respond. Thnkx 11921


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x