Nytt fargekart fra Jotun

Trenden med grønne og blå nyanser vises godt i dette nye fargekartet fra Jotun.


Nye farger fra JotunHei og hå!:)
Tilbake i Trondheim igjen etter gårkveldens lansering av nytt fargekart hos Jotun. Det er alltid spennende å se hva Jotun kommer med. De er trendsettere og det de lanserer påvirker markedet i stor grad. Åja, de er flinke på farger. De kan farger. Men blir det som jeg tror og mener i forhold til trendfargene, kommer de med noe helt annet enn resten av markedet? Nei, heldigvis får jeg si- er alle enige, slik at du kan være sikker på at det vi i bransjen sier er trendy, så kan du stole på det. Dette samsvarer med resten av Europa,- rørelser, økonomi, tradisjoner, historien.. Og henger sammen med mange andre andre bransjer. Noen forskjeller kan det likevel være fra land til land og sted til sted. Hovedpunktene ser vi likevel ofte tydelig fellestrekk ved.

nye farger fra Jotun

Ny farge 8422 Green Marble (den er mørkere i virkeligheten enn på bildet)

Som jeg skrev i forrige ukes innlegg så vi disse nydelige blå og grønne tonene komme frem og opp på veggene og interiøret ellers. Nydelige farger, de er nå litt mere fargesterke denne sesongen, ikke knall, men i fjor var f.eks fargene grågrønne, nå kan vi si at de er grønne. F.eks denne grønne på kjøkkenet her(de grågrønne er i aller høyeste grad aktuelle enda nå, kommer til å være i flere år fremover, bare å male;)

Nye farger fra Jotun

Nydelig grønnfarge 8469 Green Leaf

Nye farger fra Jotun

Her er de, rolige og behagelige grønne nyanser med et par rødlige kontrastfarger til. De står for noe naturlig, jordnært og ekte sier Jotun.

Nye farger fra Jotun

Naturlig, mykt og scandinavisk. Samme farge brukt på innredning og vegg. Begge i matt utførelse

beisfarge fra Jotun

Vil vise frem gulvet her, det er lekkert. Der vet jeg ikke fargen, men det kan se ut som interiørbeis farge drivved nr 9016. Se i butikken din på prøver.  Obs dette er resultatet på nytt treverk, har du gulnet gammelt treverk blir fargen adskillig anneledes enn i butikken på prøven.

Nye farger fra jotun

Jordfarger er også en del av trendbildet nå, og her er en nydelig dempet 2771 Rustikk Terracotta

Jotun nye farger

Farger fra det nye kartet 2859 Whispering red, 2856 Warm Blush, 8469 Green Leaf, 1024 Tidløs

Nye-farger-Jotun-11

Blått blir hot! Få det blå opp på veggen, her  ny farge 4477 Deco Blue

Nytt fargekart fra Jotun

Kontraster og mønstermiks kan du trygt kombinere

Nytt fargekart fra Jotun

Rolig blått ton-i-ton

Nytt fargekart fra Jotun

Mange nye nydelige blånyanser å velge i.

I morgen går flyet til Oslo igjen på tapetlansering og mer trend spotting. jeg oppdaterer deg selvsagt!:)

Ha en fin kveld så lenge:)

 

 

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
7 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Monica Hurley
Monica Hurley
27. august 2015 14:41

Kjempefine blå og grønne farger! Flott inspirasjon til når jeg skal «fargelegge» stue og soverom denne høsten/vinteren. Jeg er så enig med deg i at vi ikke er skapt for å leve i hvite kuber. Jeg eeeeelsker farger!

Reidun
Reidun
28. august 2015 18:26

Så vakre farger! Jeg holder på å pusse opp en leilighet og vurderer flere farger. Foreløpig blir det pilasterblått soverom med klassisk hvite lister. På stua er jeg fortsatt usikker. Tror det blir letthet på veggene, men vurderer en litt mer fargerik fondvegg.

Aina
Aina
4. september 2015 13:11

Hei,

Vet du når disse fargene kommer i butikk? Er veldig ute etter å male ene veggen på stua 😀

get married in Vegas
get married in Vegas
3. juni 2018 01:15

164091 502725When do you believe this Real Estate market will go back in a positive direction? Or is it nonetheless too early to tell? We are seeing a lot of housing foreclosures in Altamonte Springs Florida. What about you? Would love to get your feedback on this. 452516


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x