Inspirasjon stue


Heisan:)

Nå ble det plutselig adventstid. Hjemmene er pyntet med masse lys. Det er jo så koselig.

I morgen starter Vakre Hjem sin julekalender. Mange fine premier. Det eneste du trenger å gjøre er å svare på et enkelt spørsmål. (svaret finnes på hjemmesiden eller denne boggen) Vi trekker en vinner hver dag. Du kan sende inn hver dag;) Trykk på kalenderen ved siden av her. Eller her

Nå litt inspirasjon. Noen skal kanskje pusse opp stua etter jul,.

Farger på stuen

Ingen hemmelighet at jeg liker farger. Masse farger, blandet. Gjerne kraftige farger. Leke seg med farger er kjempespennende og moro, synes jeg hehe Jeg er enda der at jeg har en hvit basis. Foruten en superrosa lang vegg da, og skogen i trappa, som dere har sett før, er alt hvitt. Men utover det er det mange farger rundt omkring. Og hadde det vært opp til bare meg…hadde det vært langt mere. Jeg drømmer litt om lilla, blank kjøkkeninnredning…eller grønn..hm..Mannen begynte å kremte da jeg for et par måneder siden hang opp den nye gardinen fra Hanna Werning kanskje ikke var helt perfekt. Håhåhå JOOODA. Den blir hengende ja. Ooo yes (kjøkkenet får blir som det er da foreløpig..)

Her skrev jeg om Hanna Werning.Tapet fra Borge

En til som elsker farger og falt for dette designet er Irina. Irina er en frisk herlig dame med en veldig inspirerende blogg. Hun brukte tapetet og tekstiler til et dekoroppdrag. Se hennes blogg for bilder av det.

 

Shabby, romantisk, duse blåfarger..rolige interiører som man kan senke skuldene til..Kjempefint. Helt nydelig. Passer til veldig mange. Noen, so foretrekker flere og  kraftigere farger. Oppfordrer og råder alle til å tenke gjennom dette, hva liker jeg, hvordan vil jeg ha det rundt meg? Hva gir meg noenting? Sånn blir huset og interiøret vårt personlig.

Her kommer et bilderas av stuer. Fargerike og ikke. Alle har sitt særpreg. Enjoy:)

 

Fargerike stuer

 

 

 

Fargerik stue

 

Fargerik stue Fargerik stue Fargerik stue Fargerik stue

 

Fargerik stue Fargerik stue Fargerik stue Fargerik stue Fargerik stue Fargerik stue

 

Ha en strålende adventstid:)

Og nå har vi laget en fin facebookside også. Like oss der da:)

Klem Lene

 

 

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
10 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Janne
Janne
28. november 2013 07:37

Hei. Skulle gjerne hatt fargekoden/navnet på fargen på «inspirasjon stue 10»

🙂

Anne Berit
Anne Berit
23. august 2014 23:35
Reply to  Janne

Samme her! Det var en nydelig farge!

KarolineAmalie
KarolineAmalie
9. april 2015 17:47
Reply to  Janne

Hei:)
Fargen på «inspirasjon stue 10″ er nok helt sikkert Muskatnøtt med fargekode «1929». 🙂

Frode
Frode
6. januar 2014 22:06

Hei, vet du hvor bildet «inspirasjon stue 2» er hentet fra? Skulle gjerne visst hva det furugulvet er behandlet med 🙂

trackback
pusse opp stue | norskmobler.com
18. november 2014 18:00

[…] Inspirasjon stue | Vakre Hjem BloggNoen skal kanskje pusse opp stua etter jul,. Ingen hemmelighet at jeg liker farger. … Skulle gjerne hatt fargekoden/navnet på fargen på «inspirasjon stue 10 …GÅ TIL NETTSTEDET! […]

trackback
fargevalg stue | norskmobler.com
27. november 2014 07:29

[…] Inspirasjon stue | Vakre Hjem BloggInspirasjon stue. Skrevet 30. november 2011 av lene. Heisan:) Nå ble det plutselig adventstid. Hjemmene er pyntet med masse lys. Det er jo så koselig.GÅ TIL NETTSTEDET! […]

trackback
stue tapet | norskmobler.com
28. november 2014 11:44

[…] Inspirasjon stue | Vakre Hjem BloggTapet; Male innendørs; Oppussing; Tips innendørs; Utendørs. Male utendørs; … Hei. Skulle gjerne hatt fargekoden/navnet på fargen på «inspirasjon stue 10 …GÅ TIL NETTSTEDET! […]

lisbeth
lisbeth
5. juni 2015 15:55

Hei:)
Hvilken veggfarge er det på inspirasjonsstue bilde nr 4?
takker:)
mvh
lisbeth


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x