Tapetnyheter fra Fantasi Interiør


Nydelige tapetnyheter fra fantasi Interiør

Nydelige tapetnyheter fra Fantasi Interiør. her fra boken Jardin Chiceri

Hallais 🙂 Høsten står for mange nyheter, spesielt innen tapet kategorien. Her kommer nye bøker fra Fantasi Interiør. Såå mye fint i mange stiler. Ta kontakt med din Vakre Hjem butikk for videre hjelp, eller send meg evt en mail 🙂

JARDIN CHIC
Fibertapet.
Tapetene som føles så velkjente og samtidig så aktuelle. Jardin Chic har et bredt utvalg ruter, striper, medaljonger og herlige mønster med både små og store blomster. Fargene er matchende og mønstrene kan kombineres på mange måter. En kolleksjon som lokker fram nostalgi, varme og gode minner.

Nydelig tapet Jardin Chic fantasi Interiør Jardin-Chic-(12)-F Jardin-Chic-(13)-F Jardin-Chic-(14)-F Jardin-Chic-(15)-F Jardin-Chic-(16)-F Jardin-Chic-(17)-FTapet fra Fantasi Interiør Jardin-Chic-(4)-F Jardin-Chic-(5)-F Jardin-Chic-(6)-F Jardin-Chic-(7)-F Jardin-Chic-(8)-F Jardin-Chic-(9)-FGOODWOOD
Vinyl m/fiber
John Willmans praktfulle design og håndverk. Eleganse og sjarm går hånd-i-hånd med utsøkte detaljer. Trykk-teknikkene i denne kolleksjonen gir et fantastiske tre-dimensjonalt uttrykk. I en svært sofistikert fargepalett, finner du ensfargede tapeter og mønstrete som ornamenter- med og uten fugler, striper og blomsterranker.

Tapet Fantasi Interiør GOODWOOD_2-F GOODWOOD_3-G GOODWOOD_4-G GOODWOOD_5-GCOUTRYSIDE
Vinyltapet m/fiber bakside
Denne fantastisk flotte kolleksjonen med tapet designet for harmoni, balanse og fullkommen tilstedeværelse. Lekre blad former, trær og plankemønster, samt ensfarget i en bred og god fargepalett. Alle design og farger kan kombineres.

Nyhet tapet fra Fantasi interiør Countryside_2.-G Countryside_3.-G Countryside_5.-G Countryside_6-G Countryside_7.-G Countryside_8-GCHATILLON
Fibertapet
Chatillon er en svært vakker og raffinert kolleksjon. Delikate mønster, medaljong, blonder, blomster, striper og ensfargede. Lyse klare farger som vil gi rommet både sjarm og eleganse.

Chatillon-fibertapet fra fantasi Interiør CHA2-F CHA3-F CHA4-F CHA5-F CHA6-F CHA9-F CHA10-F CHA12-G CHA13-F CHA14-F
2 1 vote
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
3 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
ADME assay development and validation
ADME assay development and validation
19. juni 2018 23:46

921419 67411Yay google is my world beater assisted me to find this great internet web site ! . 122314


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x