Hva kan du gjøre med mørk furu hytte?

Må du male, eller kan du beise? Svaret får du her.


hytte oppusset

Delikat og enkelt interiør, perfekt på hytta!

God etterdag folkens:)
Jeg har litt hytte inspirasjon å by dere idag. Vi normenn elsker jo hytta vår, og de som har hytte tilbringer mye tid der. Det jeg vil vise frem her er at det er fint å kombinere male flater med transparente- altså maling med beis. Slik kommer begge deler til sin rett, og du får lysnet interiøret, samtidig som «hyttepreget» bevares. (dette er tidligere publisert på hytteliv.no. Bildene er tatt av Sveinung Bråthen)

Hytte soverom

Jeg har riktignok ikke hytte selv, det er igrunn ikke et høyt ønske heller enda. Når hverdagen er så travel, og det er minst tid hver dag som tilbringes hjemme, er det godt å synke ned i sofaen på lørdagskvelden,og bruke søndagen til å pusse på huset som aldri blir ferdig..hm.. Jeg skjønner godt de som synes det er godt etter en travel uke å dra på hytta, for der slapper man av. For meg blir det kaos å pakke ned og opp utstyr til 3 barn fredag, for så å komme hjem på søndag med det samme, og begynne en ny uke i nytt kaos.. Men vi er også en kaosfamilie hehehe Når ungene blir større og nesten ute av redet vil det stille seg litt annledes tenker jeg, eller jeg fått mer ro i rompa 😛hytte-123Men jeg synes det er sjarmerende med hytte, og jeg går med en drøm om en gang å kjøpe en nett hytte i skogen, for å pusse opp fra bunnen av slik jeg vil ha den. Og nettopp det er det mange gjør. Bl.a annet har noen gjort det med denne hytta. De tradisjonelle hyttene i Norge inneholder mye furu, og mange ønsker at det skal være litt rustikt og naturlig som det blir med ekte treverk. Men for at alt ikke skal se ut som en gul boks er det nødvendig med noe grep, altså behandle noe flater.

hytte ulvdal kjøkken før

Kjøkken før. Mye furupanel som har mørknet. Utrykket blir mørkt og tungt

hyttekjøkken etter

Kjøkkenet etterpå. Blitt delikat og lekkert. Ene overskapet er fjernet, og innredningen malt. Nye knotter og ny benkeplate.

hytte stue før

Stue før.

hytte stue etter

Etter, blitt lys og lekkert. Taket er lysnet, veggene beiset og vinduene malt. Kanten på sofaen er også malt. Legg merke til at du trenger nødvendigvis ikke kjøpe nye møbler!

hytte soverom før

Soverom før

hytte soverom etter

Etter- her også blit lekkert med kombinasjon beis-maling

Hytte hems

Gangen er malt grå, og for å bryte det grå har de beiset bak stigen i stedet for å male.

Hytte hems etter

Kjekt med hems og ekstra soveplasser!

hytte opussing gangen

Gangen er malt i en nøytral farge. Se fargekoden under. (de nøytrale fargene kan se litt kalde og blåaktige ut, den brytningen er nok litt av poenget her)

Farger og produkter:
Stue: Tyrilin Interiør Stølsbrun 0020.
Gang: Gjøco Interiør, S3000N.
Kjøkken: Gjøco Interiør, S3000N.
Soverom: Gjøco Interiørbeis 9098, værbitt.
Tak: Tyrilin Interiørbeis, hvit 0010.
Vindusomramming: Eggehvit.

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
1 Comment
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments

Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x