Interiør fargetrender 2019

«Embracing Change» omfavne endring, gir rom for utvikling


Hallo dere 🙂 På selveste 40 års dagen min ææææ satt jeg meg på flyet ned til Gardermoen, og flytoget videre til Lillestrøm. Her holdt interiørmessen Nordic Living hus forrige uke. Vi er i en tid for endring, på mange arena, som å bli 40 og voksen..hehe neida, men samfunnet endrer seg på mange måter nå, så tema for messen var «Embracing Change» I en tid for opplevelse og inspirasjon, fant jeg dette på messen. Jeg hadde ikke mye tid å bruke her, men utstillingene ga meg inspirasjon til refleksjon likevel. Som denne grønne arkaden eller tunellen. Roen senker seg og man tenker jaha, hva er dette?.. Godt jobbet av designere Frøholm og Leren

interiørtrender-2019-nordic-living-happyhomes

Frøholm/Leren har skapt en balanse mellom interiør og natur. Området avgrenses av elementer som visker ut grensene mellom ute og inne. Grønnfargen er den roligste og nærmeste fargen til naturen. Spennende prosjekt.

interiørinspirasjon-nordic-living-happyhomes

Fantastisk bilde- lys og skygger skaper spennende effekt og dekor element

Trendutstillingen var designet av Aina Solli Steen. Hun ville gi en visuell og fysisk reise der hensikten er å gi de som går igjennom en opplevelse.

TRENDUTSTILLING-NORDIC-LIVING-HAPPYHOMES

En visuell opplevelse med produkter blandet med kunst. Kontrasten med myke tekstiler mot harde plater (vegger)

interiørinspirasjon-nordic-living-happyhomes

Et sant budskap som vi alle kan tygge litt på.

interiørtrender-2019-nordic-living-happyhomes

Fargene glir over i hverandre, ton i ton. Nydelig 🙂

Ellers var det deilig å se at fargene nå for alvor har inntatt Norge også. Hele fargesirkelen er presentert. Gode materialer og stoffer. Det flommer i puter og pledd. Fyll opp, det er deilig å leve! Veggene får farger, de er dempet, og rommet fylles med ton i ton farger og gjerne en kontrast eller to. Se, nyt og sving malekosten 🙂

interiørtrender-2019-nordic-living-happyhomes

Hele fargesirkelen er representert. Velur er superhot nå. Godt å se på, godt å ta på

interiørtrender-2019-nordic-living-happyhomesInspirasjon-interiør-nordic-living-happyhomesInteriørtrender-2019-nordic-living-happyhomesInspirasjon-interiør-trender-2019-nordic-living-happyhomesInteriørtrender-2019-nordic-living-happyhomesInteriørtrender-2019-nordic-living-happyhomesInteriørtrender-2019-nordic-living-happyhomes
Interiørinspirasjon-nordic-living-happyhomes

Dette bildet er tok jeg fordi jeg stoppet opp og ble fasinert. Spesiell farge kombinasjon, og hele komposisjonen er ubalansert og snodig..gruppering og kontraster er spenstig og utenfor boken, men jeg likte det, det er kult satt opp.

 

Alle bildene i denne artikkelen er tatt av meg selv, send mail ved bruk og kredit 🙂

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x