Spennende og friskt interiør med gult

Sommersolens farge gul er god som gull i interiøret. Les mer..


God morgen 😀

hui

Med gult i interiøret (bilde av Ragnar Hartvig)

Vi skal ikkje sova bort sumarnatta, har jeg hørt.. Vel, oppe samtidig med solen idag! Vi har ikke vært bortskjemt med sol i trøndelag i sommer, nå endelig er det bare å nyte SOLLYSET. Og gul er sommersolens farge, den stråler ENERGI. Vi har sett den i små drypp i trendbildet en stund, og den vil fortsette videre. Spesielt sennepsgult og vinage. Vintage har vært i vinden i år, og fortsetter utover høsten og vinteren. Gull og spesielt kobber, vil vi se mye av framover. De er med på å skape gyldne, varme interiører.

gult-i-interiøret-24

Høy kontrastbruk gir spennende interiør

Gult er en herlig farge, generelt en glad og optimistisk farge. Og den kan brukes på mange måter. Den kan virkelig sette en spiss på interiøret med en knallgul stol, i et ellers nøytralt interiør, eller dempet på større flater. Den sennepsgule fargen på tekstiler og tapeter er jo bare herlig. For å skape spenning-kontast i interiøret er gult, sammen med lilla/rosatoner eller blånyanser perfekt!

Her kommer en rekke av inspirasjonsbilder med gult:-)

gult-i-interiøret-1 gult-i-interiøret-2 gult-i-interiøret-3 gult-i-interiøret-4 gult-i-interiøret-5 gult-i-interiøret-7 gult-i-interiøret-8 gult-i-interiøret-9 gult-i-interiøret-10 gult-i-interiøret-11 gult-i-interiøret-12 gult-i-interiøret-13 gult-i-interiøret-14 gult-i-interiøret-15 gult-i-interiøret-16 gult-i-interiøret-17 gult-i-interiøret-18 gult-i-interiøret-19 gult-i-interiøret-20 gult-i-interiøret-21 gult-i-interiøret-22

Gult er kult, herlig og sunt? 😀
Fin solrik onsdag alle 🙂

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
1 Comment
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
college of sciencess
college of sciencess
14. juni 2018 02:26

210313 755435The electronic cigarette uses a battery and a small heating component the vaporize the e-liquid. This vapor can then be inhaled and exhaled 758324


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x