Trendfarger 2015/16

Hva blir fargetrendene i vinter får du en sniktitt på her.


Trendfarger 2015

Høstens trendfarger- en nydelig palett av blå og grønne nyanser

Trender-2015

Blåtoner og jordfarger i høst

Tjoohoooo:):)
Nå kommer trendene. Vi i Vakre Hjem har tolket tendensene, hva blir pop, hva vil vi alle male på veggene, kle oss i, hvilken farge blir sterk og fremtrendende som mange av oss kommer til å kjøpe- jo det skal jeg fortelle dere nu! Det er blått-blånyanser. Fra kraftig blått på detaljer til duse blånyanser på veggene. Sååå mange nydelige toner at dere aner ikke..(Lene stjerner i øynene) Men den grønne fargeskalaen også blir nok i like stor grad  fremtredende. Altså disse to kjørlige fargetonene blander seg til blå-grønne nyanser

Trendfarger 2015

Nyyydelig grønnblå nyanser

www.weconnectfashion.com

Trender 2015

Her er fargene som kommer opp på veggene i større grad. Grått, men med blått eller grønt i.

www.weconnectfashion.com

Fargetrender 2015

Herlighet, har dere sett noe så fint?? Her fra Bloomingville. En leverandør helt moteriktig alltid

www.we-are-scout.com

Dette begynte for fullt i vår, og vi begynte å se at f.eks gråfarger med gult i eller de nøytrale gikk over til gråblått, grågrønt. Nyyydelig:):) Rommet får mer karakter, vi mennesker elsker farger som sagt før, vi trenger farger i livene våre. Det har innvirkning på så mye, ikke minst dette med å vise hvem du er. Personlighet, du skal trives i ditt eget hjem-suuuperviktig. Med et grønt eller blått interiør blir de fleste rolige og harmoniske av å være i. Med så en kontrast i en varm farge som gult, rødt, orange såkalt komplementær blir helheten helt smashing:) Fargene vil fremheve hverandre. Bare hvitt og grått sier oss ingenting, desverre. Disse skal ikke dominere i et hjem. Og det mener jeg bestemt selv om sikkert 80% av dere har grå, hvite hjem nå som følge av trender hehe Men nå endrer trendene seg sakte men sikkert juuuhuuu:)))

Iskaldt upersonlig interiør

Dette her er dagens stue for mange. Hvordan mennesker bor her? Glade? Ser du personligheten? Blir du glad av å se på dette bilde her?

Men uansett superviktig at hele interiøret stemmer med nyansene av fargene på alle flater. Dette går på koder, hva inneholder fargene, hva slags oppyggning har de. Det er viktig, eller kan du få full kræsj, og ødelegge veggen, møbelet eller gulvet. Så dette må man ofte snakke med eksperter om, og dem finner du i Vakre Hjem butikkene;)
Idag blir mange bundet av hvitfargen som blir ferdigprodusert på plater, dører, vinduer, møbler ect nemlig S-0502Y som inneholder en del gult. Nå har heldigvis industrien også begynt å produsere S-0500, som kun inneholder sort. Det gjør det enklere for mange.

Fargetrender 2015

Typiske trendy farger og mønsterbruk for vinteren som kommer

Andre farger som vi vil se er varme jordfarger, hvor rødtoner,-spesielt dype rustrød til  orange og gult stikker seg frem. For dere som har vært i klesbutikker i det siste ser dere at jordfarger dominerer i sterk grad, det grå som vi så mye av før er varmere i fargen nå, og flere klare farger stikker seg ut i forhold til i fjor. Vi er på vei opp igjen, blir gladere:) Dette henger også sammen med økonomi, og om Europa «er glad i livet» Er det krig eller dårlig økonomi vises dette på fargebruken.
-Blandt disse varme lune tonene stikker en kraftig blåfarge seg frem. Dette overføres til interiøret. Trendene henger alltid sammen i forskellige grupper.

Fargetrnder 2015

Jordfarger og en del blått. Kraftigere blått enn dette vil vi også se

Fargetrender 2015

Dype gode røde nyanser-med mer eller mindre blått i-helt over til aubergine har vi sett en stund og vil fortsette.

Farge trender høst 2015

Rolige og harminiske farger i høst

Dette her var en smakebit på hva som kommer, og hvordan vi har tolket det. Jeg kommer med mye mere stoff, inkl. interiørbilder. Også om tapet og mønster. Vi skal ut på en aldri så liten turne i høst og snakke om akkurat dette-trender og interiør. Det skjer på kundekvelder i et antall butikker over det langstrakte Norge. Legger ved skjema hvor og når, så er det bare å kontakte butikken din for påmelding og evnt booke til til konsultasjon av ditt prosjekt.

Kundekveld hos Vakre Hjem

Er du interessert i trender, farger og personlig stil? Da er denne kvelden midt i blinken for deg. Ta med tegninger eller bilder av prosjektet ditt, så får du konsulenthjelp den kvelden eller dagen etter. Meld deg på hos din butikk, og bestill time. Først til mølla, begrensede plasser.

Så lenge så ønsker jeg dere ei så kjempefin helg:)) Ut å nyte det herlige været på sykkelsete jeg nå juuhuuu:):)

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
3 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Monica Hurley
Monica Hurley
26. august 2015 12:06

Gøy å lese Lene! Vinterens prosjekt hos oss er å gjøre om et par soverom og stua fra kjedelig hvit/grått til mer personlig og fargerikt. Jeg elsker gråtonene med grønt/ blått/ turkis. Gleder meg!


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x