Hytte julekos, tips og ideer

Det er snart jul, og mange feirer den på hytten.


 

Lunt interiør, levende lys, mange feirer julens høytid på hytta.

Lunt interiør, levende lys, mange feirer julens høytid på hytta.

Hei og hå:)
Skal du feire jul på hytta i år, eller drømmer du om å bygge deg en hytte så du kan synke ned i godstolen foran peisen mot store vinduer og utsikt med snødekt landskap? Vel, det gjør nok mange, og mange har den drømmen oppfylt. Uansett tenkte jeg å gi deg litt inspirasjon. Har samlet et knippe bilder på akkurat det. Mange har nok også tenkt å bygge seg en hytte i 2015, da kan det være fint å kikke litt på detaljene, fargene, møblene, helheten. Også noen ideer på julepynt du kan ta med deg:)

Her er fra en hytte på Geilo med tømmervegger og jordfarger som er pyntet til jul. Rustikk og landlig stil. Veldig koselig:) (bildene er tatt av Per Erik Jæger for Hytteliv)

jul-på-hytta

jul-på-hytta

jul-på-hytta

jul-på-hytta

jul-på-hytta

jul-på-hytta

jul-på-hytta

jul-på-hytta

jul-på-hytta

jul-på-hytta

jul-på-hytta

 Og her kommer bilder fra en annen hytte på Geilo. Også i grov stil, men med flotte kontraster. Som på bildet nedenfor med blankt kobber mot det ellers grove. Noe sååååå lekkert Aah (bildene er tatt av Mona Gundersen for Interiørmagasinet)

05_FosslandJul

02_FosslandJul

 07_FosslandJul01_FosslandJul

 I begge hyttene er det brukt mye beis mot malte flater. Det er lekkert og skaper et mer spennede interiør, enn hvis bare alt hadde vært beiset. Tenk på alle de furuhyttene med bare furu på alle flater. Det kan bli litt huleaktig og flatt. Gjør litt forskjell, la materialene komme hver til sin rett, ikke minst skap personlighet. Dette har jeg sagt mange ganger, guud a meg hihi  og helt sikkert ikke siste heller hehe -og dere, taket på hytta må ikke males hvitt forde, det kan godt beises, spesielt hvis du har litt takhøyde.

Ha en koselig juleplanlegging-og ikke stress, det blir jul forde 🙂

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
1 Comment
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
gypsies
gypsies
15. juni 2018 10:59

99280 226488Sweet site , super pattern , rattling clean and use friendly . 861858


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x