Vakre Hjem trendfarger

Vakre Hjem har lansert egne trendfarger


 

Hallais!:) Se her da!

giø

Nyydelige farger som du kun finner i alle Vakre Hjem butikkene

Vi har laget våre egne farger, trendfarger. Er de ikke fine?? Vi er veldig fornøyd:D hehe Det er fordi det er EKSTREMT gode farger, passer til mange interiører. Om du bruker bare en sammen med en tapet, på en fondvegg, på en stol, en vase..you name it,,.eller kombinerer flere. Sammen er jo denne kombinasjon fantastisk fin! Bare se over hvor godt de fungerer sammen. Skal du bruke flere/alle sammen, så husk dominans. Da kan du f.eks bruke hildring, sjødis, vårnatt som dominans, og putte inn våryr som et friskt pust. Eksempler følger lenger ned

hhh

Nyyyyyyyyyyyyyydelige farger:D Veldig lekkert å vise farger på glass. Det kan du også gjøre hjemme, lekker litt anneledes pynt.

ji

Som en kontrast til lillatonene er gult en lekker farge. Bittelitt gult til, så kommer komplementærkontrasten fram, dvs de fremhever hverandre. Gult med litt rødt i-orange er også knall å bruke. Orange mot vårnatt f.eks WOW:D

Apropo kontraster, det er lurt å tenke på det i interiøret. Kontraster gjør det spennende, ikke flatt, ikke kjedelig, men personlig. Du trenger ikke ha store kontraster som sort-hvitt, men du kan bruke små midler som glatt overflate mot ru overflate, blankt mot matt, kaldt-varmt, eller fargekontraster. Elsker du et materiale, kan du kontrastere det for å få det bedre fram. En blank lysestake mot en helmatt vegg-wow, den ble blank og lekker!;) Hvorfor ligger alltid tomatene på grønn bakrunn? Jo, de blir fremhevet og ser enda friskere ut ved grønt(komlementærfargen) Jeg kunne snakket lenge om kontraster, jeg eeeeelsker de hehe I år skal kontrastene vises godt- jeg liker Jiiii

giu

Her har vi spilt på kontraster. Veggen bak (hildring) er matt, og se hvor fin glansen i tapeten kommer fram. Synes ike så godt på bildet, men bordet er malt i høyglans Hildring. Det gir en kjempeeffekt å bruke samme farge men variere glans. Også våryr da, som et lite friskt pust. Tapet fra Distinctive (Storeys)

jioæ

Våryr, herlig farge. Psst se gulvet da, Vinylcomfort Alaska Oak

Når vi laget disse fargene, var det viktig at de skulle være gode, trendriktige og spennende for mange. Og de skal lett kunne kombiners med andre materialer, som tapet. Så disse 5 fargene lar seg kombinere med en rekke tapeter fra vårens tapetkolleksjoner. Flere av fargene kan kombineres til samme tapet også.

gy

Tapet fra Trendy Classics (Storeys) og Hildring

 

kp'

Woooow blankt-matt, mørkt-lyst.. Tapet Layla (Storeys) og Vårnatt

kjp

Får jo lyst til å smake på disse fargene hehe

gø

Tapet fra Wood&Stone og Hildring

gyipu

Lekkert med blank lampe mot den grove bakrunn. Øvrige bilder og «Stæsj» fra Vakre Hjem Melhus

huo

Tapet fra Wood&Stone (Storeys) og Hildring (Vårnatt passer også)

bilde-(5)

Tapet fra Little Star (Storeys) og Vårnatt (Hildring passer også)

huø

Tapet fra Galleri (Storeys) og Hildring

Butikkene er oppfordret til å vise fargene på glass, her er noen bidrag

Skei Fragehandel

Skei Fargehandel

yi

Maleriet Hønefoss

hhh

Malerbua AS

hu

Smakfullt Remmem

Flere bilder kommer:) Prøv disse fargene imens du;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
4 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
PK Services
PK Services
20. juni 2018 04:06

303774 771091Im glad I discovered your post. I would never have produced sense of this subject on my own. Ive read a couple of other articles on this subject, but I was confused until I read yours. 793333


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x