Barne og ungdomsrom

En vegg med fototapet,gir barnet lekenhet og kreativitet


Heisan folks!:-)

mr/perswall/barn

The smell of magic. Kolleksjon Isabelle McAllister Collection. Mr Perswall

Det der at man skal innrede barnerommet slik at rommet passer i mange år er tull!(mener jeg) Barn er noen herlige vesner med livlig fantasi, masse latter, lekne..Vi voksne er jo dødskjedelige hehe, vi kan ha duse soverom, rolige farger som passer til oss i flere år..Men barna vokser og skifter interesser fra år til år. De bruker ofte rommet sitt, viser det til venner og leker. Og hva er vel ikke bedre enn at barnet bruker rommet sitt..?;) Skal jeg male og tapetsere hvert år nå da, tenker du.. Nei, du trenger ikke det. Men hvis du f.eks har en vegg med tapet, og en basic farge på resten, kan den veldig enkelt tapetseres over med jevne mellomrom. Velg tapet uten struktur, så er det bare å tapetsere oppå. Og hvor lang tid tar det å tapetsere en vegg? Fra 1-4 timer..hallo, det har du tid til. Tenk hvordan det gleder barnet, og det finnes faktisk ikke noe bedre i hele verden enn et stolt og glad barn! Det er vel alle enige om?

mrperswall

The Abc of fun

Fototapet er en kul sak, det er skikkelig wow. Mr perswall har en ny kolleksjon til barn av Isabelle McAllister.  Fototapet fra Mr perswall bestiller du her
Dette er skrevet om henne og kolleksjonen
Isabelle McAllister er en svensk designer, stylist, TV-personlighet og blogger med forkjærlighet for farger og morsomme mønstre. Hun er en autoritet på interiørdesign for barn – noen ganger også i samarbeid med barn – og hun har en sjelden evne til å kommunisere med barna og se ting fra deres perspektiv. Isabelle har nå skapt en tapetkolleksjon for barn, inspirert av minner fra hennes egen barndom og andre ting knyttet til det å være barn. Disse tapetene hever interiørdesign for de yngste i familien opp på et nytt og spenstigere nivå, med kulere design og mer moro!

mrperswall.no

Kaleidoscopic dreams

mrperswall.no

Mount Tigermore

mrperswall

Strawberry necklace

mrperswall

Forceful clouds

mrperswall

Come on let’s play ball

mrperswall

Epic sunrise

mrperswall/barn

Concrete bubble

mrperswall

Robusto

Her kommer noen skikkelig herlig bilder,-fototapet fra Inspirasjon interiør. Det finnes utrolig mange, godt utvalg. Finnes i 3 forskjellige størrelser, eller etter dine egne mål. Alle bildene finner du her. Bestille ma du gjøre i Vakre Hjem butikken din, som du finner her

DXV Skraphandlerne. Finnes i 3 forskjellige ferdige st;rrelser eller etter eget m[l

DXV Skraphandlerne. Finnes i 3 forskjellige ferdige storrelser eller etter eget mal

DXV Gråtass og Skremme

DXV Gråtass og Skremme

Car 2 Race 360x270cm

Car 2 Race 360x270cm

 

Princesses In Castle 360x254 cm

Princesses In Castle 360×254 cm

Her er ogsa noen tøffe bilder for større barn fra Mr Perswall Adventure

Graffiti P172301-0

Graffiti P172301-0

Line Up  P171501-8

Line Up P171501-8

Lift P172101-9

Lift P172101-9

Brave P170501-9

Brave P170501-9

Adrenaline P170901-9

Adrenaline P170901-9

I fototapeter er det uendelig utvalg. Du kan også ta eget bilde, bare å laste opp. Enkelt og kult. Ingenting gir mere personlighet enn det. Lim rulles på veggen, og tapet settes tørr opp. Ingen bløting og vanskelig kliss

Have a nice afternoon folks!:)

 

 

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
1 Comment
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments

Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x