Male gulvet ditt?

Malte gulv tilfører rommet luftighet og romfølselse. Det er slitesterkt, enkelt og rimelig å gjøre. La deg inspirere av malte gulv her.


Hallais i stuuuuen 😀

vjh

Mal gulvet ditt, det blir flott. Her i grått.

Eller på kjøkkenet kanskje? Here I am,et utdrag fra ei herlig julestund:P- Pepperkakebaking, julemusikk og stearinlys. På bordet er det også satt frem div dryss og sjokolade til marsipanlaging. Vi skal kose oss, alle gleder seg. 3 unger hvor den ene aldri blir fornøyd over mesterverket,- tårer spretter, kjevle treffer gulvet med et brak, i tillegg sørges det også for at div oppå bordet blir med ned på gulvet. Den andre har tatt makt over melposen,hvor hele skal brukes opp, synger og skråler for å overdøve lillebrorens hyl på gulvet og den siste som skrur opp musikken på fullt for å overdøve begge lillebrødrene, og kliner mel i hele ansiktet fordi et er kult å legge ut på snapshat! Hehehe skal jeg legge ut bilde av kjøkkenet kanskje hahaha det er julestund med gull i munn det:-D Alle ble glade, rene og pene tilslutt, men kjøkkengulvet så ikke ut..

Men mitt hvitmalte gulv er kjapt å få rent, og jeg elsker det. Det er luftig, godt og balansert. Malte gulv er som lutefisk, tror jeg (haha for en sammenligning)enten så liker du det, eller så liker du det ikke. For dere i samme gruppe som meg, og som kanskje vurderer å male på nyåret.- Do it! Her kommer masse inspirasjon av nydelige rom med malte gulv. (Åja, Eames stoler, Lene liker;))

Se hvordan jeg malte gulvet mitt her
Se fremgangsmåte her

Malt-gulv-1 Malt-gulv-2 Malt-gulv-3 Malt-gulv-5 Malt-gulv-6 Malt-gulv-7 Malt-gulv-8 Malt-gulv-9 Malt-gulv-10 Malt-gulv-11 Malt-gulv-12 Malt-gulv-13 Malt-gulv-14 Malt-gulv-15 Malt-gulv-17 Malt-gulv-18 Malt-gulv-19 Malt-gulv-20 Malt-gulv-21 Malt-gulv-22 Malt-gulv-23 Malt-gulv-24 Malt-gulv-25 Malt-gulv-26 Malt-gulv-27 Malt-gulv-28 Malt-gulv-29 Malt-gulv-30 Malt-gulv-31 Malt-gulv-32 Malt-gulv-33 Malt-gulv-34

Kos dere i førjulstiden da, dere. Den kommer ikke tilbake, ikke i år, neste år er neste år.
Tjohei:)

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
3 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
floorfactory
floorfactory
19. oktober 2015 20:17

Flotte bilder, vakre interiør! Det er en ting å male, andre å beholde farger og overflatte. Se på mer inspirasjon og tipps om vedlikehold på webside av ny på norske markedet tysk produsent…


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x