Mal den gamle trappen, den blir som ny for 3000kr!

Male trappen er ikke så vanskelig og tidskrevende som du tror. Les mer.


Male trapp- happy homes

Tjoho 🙂
Er du stressa eeeellleeeer? hihihi Det er jeg hehe ligger langt etter skjema. MEN det blir da jul forde som det heter. Pinnekjøttet blir dampet og spist fordi om duken er skrukkete og det mangler en nisse på hylla. Julen er koselig da, jeg gleder meg. Da skal jeg sige ned i sofaen, google og planlegge neste års oppussing 😀 Juhu. Og DET kan du også. Jeg skal hjelpe deg litt, for når du siger ned i din sofa så kanskje øynene stopper på trappen.. Ja, det som skal være smykket i huset vet du. Ser den litt sliten ut? Den skulle du gjort noe med for lenge siden? Furutrapp fra flere tiår tilbake? Ja, den kan du ta i januar/februar når det ellers er rolig, og lommeboka ikke er klar for de store prosjektene enda. Fordi jeg kan fortelle deg hva det koster med alt det anbefalte utstyret og den rette malingen, bare ca 3000kr!
Hva koster ny trapp? Eller hva koster trappefornyelse?Hvordan male trappen-happy homes

Mange gruer seg for å pusse opp trappen, fordi mange tror det er en sabla jobb. Men bruker du rett utstyr, produkt og maling går det så bra altså! Jeg snakker av erfaring. Har malt trappen for flere år siden og aldri angret et sekund. Ja, maling slites, men når den første jobben er gjort går det faktisk veldig greit å male over et strøk. Beste tips ever-
MAL ANNHVERT TRINN. Aha, slik kan du bruke trappen mellom strøkene. Malingen idag er hurtigtørkende og lukter lite. Du kan fint male på denne tiden av året uten å føle det store behovet for utlufting. Trestjerners gulvmaling er overmalbar på 8 timer. Dvs du kan få til 2 strøk samme dag. Først vil jeg anbefale et strøk med kvist og sperregrunn. Er trappen lakkert kan det være huller i lakkhinnen, og det blir gjennombløding. Er trappen ubehandlet eller ekstremt slitt, ta to strøk med grunning. Du trenger imidlertid ikke grunning pga heft. Gulvmalingen hefter rett på. Hvordan male trapp-happy homesHer kommer en video med grundig beskrivelse av hvordan du gjør det. Følger du dette får du et flott resultat. Se på den, rekkefølgen kommer under.

Slik gjøres det:

1. Dekk til gulvet

2. Vask med gulvrens

3. Skrap bort løs maling/lakk og evt. ujevnheter

4. Slip lett for bedre vedheft

5. Tørk bort slipestøv med grov mikrofiberklut

6. Er det fare for gjennomblødning, påfør kvist- og sperregrunn over hele gulvet

7. Sparkle over ujevnheter og spikerhull

8. La sparkelen tørke og slip over

9. Tørk bort støvet

10. Fest maskeringstape langs kantene av trappen for å beskytte veggen

11. Marker annenhvert steg og vent med å male disse, slik at du kan gå på dem mens malingen på de andre stegene tørker

12. Bruk en liten pensel til å male langs kantene

13. Bruk minirull på de store flatene

14. Etterstryk med en pensel for å fjerne rullestrukturen

15. Når malingen har tørket, maler du resten av trappen

 Hvordan male trapp,. Dette trenger du.happy homes
Dette trenger du, og dette koster inkludert 3 liter sperregrunn og 3 liter trestjerners gulvmaling ca 3000kr.
  • Maskeringstape
  • Dekkeplast/-filt
  • Bredsparkel
  • Mikrofiberklut/klut
  • Skrape
  • Slipeverktøy
  • Slipekloss
  • Minirullesett
  • Pensler
Hvordan male trapp. happy homes
hvordan male trapp-happy homeshvordan male trapp-happy homeshvordan male trapp.happy homeshvordan male trapp.happy homeshvordan male trapp. happy homeshvordan male trapp.Happy Homeshvordan male trapp. Happy Homes Norgehvordan male trapp. happy homes norge

Her er et eksempel på hvor flott det blir fra en gammel furutrapp til ny. sette inn plexiglass er en smart ide.

gammel furutrapp FØRGammel furutrapp ETTERJeg ønsker alle en god førjuls tid 🙂 Tilbake neste uke med vårt nye fargekart 😀

5 1 vote
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
3 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
iPhone rigenerati
iPhone rigenerati
30. mai 2018 14:13

497659 273863This design is incredible! You definitely know how to maintain a reader amused. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (effectively, almostHaHa!) Fantastic job. I truly loved what you had to say, and a lot more than that, how you presented it. Too cool! 877308

Search Engine Optimization Services
Search Engine Optimization Services
8. juni 2018 20:25

875404 452942I need to test with you here. Which is not one thing I normally do! I enjoy studying a submit that will make individuals feel. Also, thanks for allowing me to comment! 385952

Lsls
Lsls
8. september 2020 21:28

Ms


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x