Interiør med stilkræsj i full balanse

Kreative, tøffe løsninger og kombinasjoner. Velkommen inn i et annerledes interiør.


Birgit-Torkilsby-Borge

Heftig farge og-materialkombinasjoner. Personlig stil og ønsker i høysetet hjemme hos familien Torkilsby

Hei hei, god tirsdag nesten midtuke!

Tenkte at i dag skal jeg komme med litt annerledes inspirasjon! Bilder fra et meget personlig hjem, og fra en familie som er tøffe nok til å ta det helt ut i interiøret. Kraftig farge og -mønsterbruk med store kontraster, tøffe og vågale kombinasjoner med gammelt og nytt. Ganske kult!:-D Masse tapet,- i et hvert rom faktisk, også i taket! Det er ekstra kult og lekkert,. Dette her er fra hjemmet til Birgit Torkilsby, produktansvarlig hos tapetleverandøren Borge. Hun har jeg truffet flere ganger, og hun er en sprudlende, energisk dame, med stor sans for farger, mønster og materialbruk. Hjemmet hennes gjenspeiler henne godt! Dette sier hun, og jeg kunne ikke være mer enig!:

Altfor mange er i overkant opptatt av hva venner og kjente mener, istedenfor faktisk å finne ut hva de selv liker. Det er mer naturlig med forskjeller og personlige preferanser enn at vi skal tilpasse oss stiler og trender.  Barna har valgt sine tapeter og farger på ren intuisjon – slik vi voksne burde gjøre! 

Birgit-hjem-10

Birgit-hjem-11

Birgit-hjem-9Birgit-hjem-8

For noen kan dette se to much ut, og spør seg om planen bak, men alt er gjennomtenkt og har mening. Slik som på bildet rett over her har tapetet, gulvteppet og stolene mye sorthet i seg. Gulvteppet tar opp alle fargene, og samler denne sonen. Ellers tar fargen på sofaen opp i dusken på gardinene, gardinstang og maljer. Puene i sofaen tar fargene rundt. Et veldig godt tips, mange kan ta med seg, er å ta eut en farge fra tapete å male møbel på samme veg eller motstående vegg. Det er treffsikkert, og mye spennende.

Birgit-hjem-6Birgit-hjem-3Birgit-hjem-4 Birgit-hjem-2

Tapet-i-taket

Tapet i taket eller hvorfor ikke ha en gul dør? Mange herlige detaljer og tips her som er verdt å ta med seg.

Birgit-hjem-12 Birgit-hjem-13 Birgit-hjem-14

Barna har plukket ut sin egne tapeter, og det er veldig smart. De som skal trives der, og være stolt av rommet sitt. Er det så farlig hvis barnet ønsker orange vegg, og du absolutt mener det ikke passer til resten av huset, eller du selv ikke liker fargen?

Jeg legger med farger, tapeter og materialer for de som ønsker det.

Ha en strålende fin uke:-)

Stue

Gang med dør til WC

Kjøkken/entré

Barnerom – jente

Barnerom – gutt

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x