Ny lun hytte med interiørbeis

Med interiørbeis på behandlede furuvegger, blir hytten som ny.


Tjohoo 🙂

yul

Nytt interiør med interiørbeis. Her farge 13 skumring

Her kommer det mere hytte inspirasjon. Det dreier seg om interiørbeis og gulvolje, og hva det kan gjøre med ubehandlede vegger og gulv. Dette gjelder selfølgelig i huset ditt også, eller på bordet;) Det eneste som er veldig viktig å huske på med beis, er at underlaget påvirker fargen 100%. En og samme beisfarge ser helt forskjellig ut på gammelt og nytt panel. Har du gammelt panel, kan du regne med at fargen blir brunere enn prøven i butikken, som kanskje ser grå ut. SETT ALLTID EN PRØVE!
(bilder er tatt av Frode Larsen/Scanox)

Hytte Tudal kjøkken før

Kjøkken før. Overflatene ser like ut

Hytte-tudal-2

Kjøkken etter. Legg merke til hvor lekkert det er med noen malte flater mot beisede flater

Her er fra en furuhytte som har blitt ny med beis. Både vegger, gulv og tak har fått behandling. Poenget er å få mer spennende og lun atmosfære. For å få en god helhet har de brukt samme fargetone på gulv, tak og vegger. Fargen kan reguleres med et og to strøk, og utarter seg anneledes på forskjellige materialer.

Stue før

Stue før

Stue etter

Stue etter. Lunt og nydelig.

Dette ble brukt:

  • Gulv: Trestjerner Gulvlolje farge nr. 2032 Naturell Brun. Overlakkert 3 strøk med Trestjerner Gulvmatt.
  • Vegg:Tyrilin interiørbeis nr. 13 Skumring . Etterbehandlet med Tyrilin Interiørvoks.
  • Tak: Tyrilin interiørbeis nr. 13 Skumring og Tyrilin Interiørbeis Klar.(Denne blandingen er gjort for å få mindre fargepigmenter i taket slik at tak og vegger går mer i ett). Etterbehandlet med Tyrilin Interiørvoks.
  • Vindu: Butinox Treverk 40. Farge 5670 Egghvit.
Stue før

Stue før

Stue etter

Stue etter. Vinduer og lister er malt egghvit. Det letter og gir en finkontrast mot de beisede veggene

Trappen er oljet, som gulvet

Trappen er oljet, som gulvet

Ha en fin fin kveld:-)

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
16 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
HM.
HM.
27. januar 2014 20:52

Rett og slett nydelig!! Vi skal bygge hytte på fjellet, og jeg har tenkt å ha Tyrilin sin stølsbrun på alle vegger, kalkhvitt tak, krem/lattefarget kjøkken, og en mørk parkett i stue/kjøkken veldig lik vegger. Lyst på en litt lysere aktig skiferstein i hall(eller safe med grå stein). Problemet er at hall er senter i hytta hvor det er 6 dører, og jeg synes at eggehvite(vinduer er eggehvite) dører blir veldig hardt. Tenker å eventuelt beise alle dører også i stølsbrun, i en mørkere eller lysere nyanse, men blir ikke enig med meg selv. Trenger gode råd. Hilsen frustrert dame.… Les mer ›

Kristin Høiåsen
Kristin Høiåsen
26. januar 2015 19:29

Hei, hytta ble kjempe fin. Lurer på hvordan veggene var behandlet før de ble beiset. Kunne tenkt meg noe slik på mi hytte, men har lakket veggene med klar lakk for 12 år siden. Lurer på om jeg kan bruke samme produkt som dette!
Mvh Kristin

Ellen
Ellen
7. april 2015 15:29

Hei, denne ble kjempelekker. Har tenkt til å beise og male på samme måte på vår hytte. Men jeg lurte på hvor dere har fått tak i den lekre taklampen over spisebordet?
Mvh Ellen

Nancy F Karlsson
Nancy F Karlsson
5. juli 2015 11:01

Har kikket på fargekartet som viser samme bilde av stue som dere, men de skriver at fargen er lys skumring. Hva er riktig da jeg allerede har kjøpt fargen som sto i brosjyren men ikke begynt å beise ennå.

Linda Grimsmo
Linda Grimsmo
27. november 2015 13:57

Hei
I forbindelse med at vi skal utvide hytta med en ny enhet i 2 etasjer – hadde vi lyst å bruke denne type trapp. Men arkitekten sa at den ikke er lovlig. Kan det stemme. Høyde i underetasjen er 220.

Linn
Linn
7. mars 2016 22:00

Hei. Kjempefin hytte. Syns panelen var veldig fin,vet du hva den heter?

Cristina
Cristina
29. mars 2016 22:03

Hei

Dette ser veldig fint ut. Jeg lurer på om dette er en ny hytte med nytt panel, eller om det er panel som har fått anledning til å gulne.

Hilsen Cristina

Grete
Grete
13. februar 2017 22:00

Hei! Vi har nettopp overtatt en hytte med gulnet panel. Har planer om å beise dette etterhvert, men har noen utfordringer ift fargevalg, da kjøkkenet er nytt og i eik. Er da redd for at eikefargen blir veldig gul i kombinasjon med mange av interiørbeisene. Denne fargen så ut til at denne kunne fungere med eik. Hva tror du? Har du strøket over mellom strøkene på beisen?

science
science
14. juni 2018 04:19

375328 499336Aw, i thought this was an extremely great post. In thought I would like to invest writing in this way moreover – taking time and actual effort to manufacture a extremely great article but exactly what do I say I procrastinate alot and no indicates apparently go completed. 726313


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x