Tapet og stoff fra Borge høst 2012


 

Hallo folks!:) ooweeee

Tapetnyheter høst 2012

Borge sin høstkolleksjon, godt representert på Lillestrøm. Denne måtte jeg bare bort å ta på. Utroooooolig godt laget

Tilbake i Trøndelagen og fra messe. Mye nytt, fargerikt og inspirerende..ehhheeee….Men for all del, mange fine stander, kreative sådan, flotte varer bevares.. men når kommer fargene, energien, kombinasjoner av farger og flere mønstre hit?..først neste vår…?

Borge tapet og tekstil

Farger fant jeg hos Borge da. Herlige kombinasjoner

Jeg var å besøkte Borge sin stand for å se høstkolleksjon, den jeg holder fokus på nå. De har flyttet inn på Lillestrøm i år, til fordel for store lokaler på Ekeberg resturant og Sjømannsskolen. Veldig praktisk for min del, og nok lurt for dem, selv om helhetsinntrykket av kolleksjonen måtte jeg finne i bøkene. Men en fin og koselig stand hadde de.

Borges høstkolleksjon 2012

Flotte tapeter og tekstiler fra Borge

Og veldig flinke og trivelige selgere må nevnes.:) Jeg fikk et godt innblikk i bøkene og designernes historie, og det er så interessant og moro å formidle til kundene igjen. Jeg må si denne tapet kolleksjonen er veldig bra. De har fått til en stor bredde, så her er det noe for alle og enhvers smak.

Her er noen bilder fra standen deres. Tapet kolleksjonen blir om veldig kort tid å finne på galleriet på hjemmesiden. I`ll let you know:)

Tapet fra Borge 2012

Khroma kan å lage tapet, det er helt sikkert. En klasse for seg

Tapetnyheter fra Borge

Ornament, flott med blått!

Tapet fra Borge høst 2012

Dette er fra et hjørne på standen. Jeg synes det var så rått og tøft gjort med denne mønsterkombinasjonen. Det finnes ingen grenser, bare gjør det du har lyst til. Kult:)

Borge nytt

Kjempefin barnebok som kommer. Utrolig herlig med dette treet. kommer i flere farger. Designeren tegner visst tapeter hver gang hun er gravid, og dette er hennes 4.bok...hm hehe

Borge tekstil barn

Ruter på prikker, så herlig, og hvorfor ikke. Spesielt på barnerom kan det være litt lekent

 

 

Tapetnyheter fra Borge

Mr Perswall og fototapeter er blitt uhyre populært. Det er nok helt sikkert pga av alle mulighetene det gir

Tapet mr perswall

Her feks har de tatt et bilde av et stoff å sendt inn til Mr Perswall som har laget tapet av det. Fantstisk lurt!

Tapet fra Borge

Borge er god på kollager for å vise stilene, og trendene og hva de fører under de. Betong, sten, matte overflater, grove materialer. Kombiner gjerne med lette farger og blinkende elementer

Tapet fra Borge

Hanna Werning er forsatt med og aktuell med sine spesielle fargerike tapeter og tekstiler. Farger, humør, fargeklatter, skaperglede..I Like it!

Borge har også massevis av stoff kolleksjoner. De har metervare og ferdigsydde gardiner. Dette var veldig tydelig på standen deres. Herlige stoffer i alle varinter var sydd til puter, lamper og stoltrekk. Tekstil med farge og mønsterkombinasjoner er høyt tilbake i trendbildet, så det er bare å slå seg løs. Mye herligere og mer personlig kan det vel ikke bli.

 

Tapet og tekstil fra BOrge

Blandet tekstil, farger og mønstre. Til å bli glad av!:)

Tapet og stoff fra Borge

Aaaa nyyydelig

Metervare tekstil fra Borge

Clarke & Clarke, en klasse for seg. Kvalitet kvalitet. Finste, velgjorte metervaren jeg har sett...faktisk..

Metervare tekstil fra Borge

Gode farger

Stoff fra tapetleverandør

Kombinasjoner som glir godt sammen

Stoff fra Borge

Her er det valgmuligheter altså! Ohooi

Metervare fra tapetleverandør

I mange fargeskalaer

Sy lampeskjerm

Lag deg lamper selv av tekstil!

Stoff til møbler fra Borge

Se her! Jajamensann, stoff på bordet! Kuuli:)

Stoff til stol

Stoltrekk

Stoff fra Borge til stol

Lag deg en personlig stol, sy flere og bytt på etter humør og anledning. Fantastisk! (Det tror jeg jeg skal gjøre, istedet for male og male de på nytt og på nytt, fordi jeg vil ha Ny farge..hehe

Borge stoff

De har solide møbelstoffer (kan selfølgelig brukes til så mangt annet) også som dette, i maaaaassse farger. Utrolig bra kvalitet, pent og ordentlig

 Se på hjemmesiden til Clarke &Clarke her

Noen Vakre Hjem butikker har stoffer-metervare på lager. Noen har bare vifteprøver, men alle har mulighet til å skaffe. Borge er behjelpelig. Kjøper du deg tapet, spør oss gjerne etter stoffer som passer. Helheten blir så flott, og du så fornøyd;) Tenk deg en lift eller høyde på stua, med stoff som matsher tapeten og samme stoffet i en lampe på kjøkkenet . Oooo væææældig nice:)

Vakre Hjem butikken din finner du her  

(ingen i nærheten..?:( neeei og nei, men bare ta kontakt med meg, jeg hjelper deg:D) Lene fikser, ringer og sender og baaare smiler hehe. Butikkene samarbeider om det som er viktig nemlig- DEG;)

Ha en god helg, plutselig er jeg tilbake:) LIK OSS PÅ FACEBOOK DA. Der skjer det stadig noe nytt, nyheter, trender, innblikk i butikkene. Bli med:)

 

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
3 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
lottaregina
lottaregina
1. september 2012 11:56

ååh! ser ut som det endelig kommer en fin barnetapetbok! 🙂 Gleder meg til å bla i den! 🙂 og Hanna W sine er jo og alltid fine! 🙂

Predrag Timotić
Predrag Timotić
15. juni 2018 20:07

646529 21431To your organization online business owner, releasing an important company will be the bread so butter inside of their opportunity, and choosing a amazing child care company often means the specific between a victorious operation this really is. how to start a daycare 871125


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x