Korkgulv- Vinylcomfort


Heeeei:) gulv gulv gulv fin fine gulv

Korkgulv

Sååååå fiiiiiiint!! Alaska Oak

Tidligere i dag, mens jeg laget nye utstillinger i butikken, funderte jeg på hva jeg ville skrive om,,hm hm hm,,,kanskje en anbefalig av et produkt.., et produkt som jeg virkelig varmt anbefaler..hehe det er jo mange,,..men hvilket har jeg lyst til å vise dere idag da, mon tro.. Jeg landa aldri, før jeg kom hjem og det plutselig plystret en mail inn på iphonen. Der kom to bilder av et vakkert gulv fra ei som har lest bloggen, og tatt min oppfordring med å sende meg bilder. JAAAAA SOLEKLART, det må bli VINYL COMFORT! Jeg ble kjempeglad! TUSENTAKK SONJA!!:-) Hun er veldig fornøyd med det nye gulvet sitt. Se bare her

Vinyl comfort gulv

Fint ja? Dette heter Cherry Linen

Korkgulv

Så læææækkert!:)

Vinylgulv med kork

Linen Cherry

Vinylcomfort gulv er suverent- et gulv i særklasse vil jeg si. Ønsker meg, ønsker meg, enn om jeg bare kunne rive av denne gamle parketten og lagt dette..skal det da, snaaaaaaart..hehe Bare tusen andre ting som også skal gjøres.. Ånei, det er ikke bare å legge oppå. Anbefales absolutt ikke. Fjern det gamle gulvet. Tenk som du gjør med et tregulv, det er naturlig og vil gå litt.

Slitesterkt gulv-vinyl-kork

Vinyl Comfort Coal Slate

Sånn er det bygd opp. Ganske genialt!

Korkgulv
  • Korken gjør at gulvet er naturlig varmt og lunt, både i rommet og å gå på. Varmekabler kan skrus ned noen grader, selv om det ligger rett på betong
Korkgulv

Finnes i mange design

  • Korken gjør at det er lydabsorberende, og dermed blir akustikken i rommet bedre.
vinylcomfort

Raw Amber

 

  • Korken gjør at det gir ikke lyd. Slutt på å høre tassen luske seg med potene sine over gulvet.
    Korkgulv

    Cinder Oak

    • .Og ikke minst,- vinylen på toppen gjør at det er slitesterkt ( som et vinylbelegg) og kan produseres i mange forskjellige design.

Se hele galleriet her

Jeg har skrevet om gulvet før her

Ha en fin kveld, helg, ferie!!:))

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
2 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Rulle salomonsen
Rulle salomonsen
24. november 2012 10:55

Lydløst. Javel. Bruksvennlighet ?
Vinyl kork gulvbelegg. Tåler det vann ? Hvis vinduet er åpnet, og det kommer inn noe regn ? Mvh

Rulle salomonsen
Rulle salomonsen
24. november 2012 10:57

Dette svarte jeg jo på i forrige bildet ????
Etterspørr eventuelle problemer in forbindeklse med vann ?


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x