Inspirasjon bad

Drømmer du om et nytt bad, eller går du med tanker om oppussing av badet? La disse badeværelsene i bloggen inspirere deg


 

Inspirasjon badHeisan, håper du har hatt ei fin helg:) Kost deg med et langt deilig bad kanskje..? Kjent roen, velbehag, og kanskje et glass på kanten også.. Jeg blir skikkelig imponert over de som klarer det der.  Ligge stille i badekaret å glo..lenge.haha. Jeg har prøvd Åjada, vannet er enten for varmt, godt med det samme, men får fort spader- så blir det lunka, da kjenner jeg ingenting, eller det blir for kaldt,det er jo helt forferdelig! Hahaha rare rastløse Lene:P

Badeinspirasjon

Hahaha er dette fred? Skulle jeg hatt 5 min, skulle jeg allefall låst døra først hehe

Er du en av de som skal pusse opp badet kanskje, eller fornye det litt? Her kommer en rekke inspirasjonsbilder. Husk at du kan boltre deg i farger også på dette rommet. Jotun har våtromsmaling, som brekkes i den fargen du ønsker. Eller det finnes masse fine farger på gulvbelegg. Og de er ikke som før, nye design hele tiden. Eller du kan male badekaret i en spers farge:D

Male badekaret?

Selfølgelig er det lekkert med jordfarger, sort/hvitt osv også. Man skal føle velvære på badet, så viktig å velge farger og materialer etter sin egen personlighet og smak.

Inspirasjon badSå enjoy:)

Inspirasjon bad

Inspirasjon badInspirasjon badInspirsjon badInspirasjon badInspirasjon badInspirasjon badInspirasjon badInspirasjon badInspirasjon badInspirasjon badInspirasjon badInspirasjon badInspirasjon badInspirasjon badInspirasjon badInspirasjon badInspirasjon badInspirasjon badInspirasjon badinspirasjon badInspirasjn badInspirasjon badDette siste så jo veldig deilig ut da. Her kunne jeg nok klart å oppholde meg litt hehe

Ha en fin søndagskveld:))

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
12 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
bad fliser inspirasjon | norskmobler.com
21. november 2014 15:58

[…] Inspirasjon bad | Vakre Hjem BloggInspirasjon bad. Skrevet 25. november 2012 av lene . Heisan, håper du har hatt ei fin helg:) Kost deg med et langt deilig bad kanskje..? Kjent roen, velbehag, …GÅ TIL NETTSTEDET! […]

trackback
fine bad - baderomstilbehor.com
8. januar 2016 01:24

[…] Inspirasjon bad | Vakre Hjem BloggInspirasjon bad. Skrevet 25. november 2012 av lene . … Eller det finnes masse fine farger på gulvbelegg. Og de er ikke som før, nye design hele tiden.besøk nettsiden […]

trackback
inspirasjon bad - baderomstilbehor.com
8. januar 2016 05:20

[…] Inspirasjon bad | Vakre Hjem BloggHeisan, håper du har hatt ei fin helg:) Kost deg med et langt deilig bad kanskje..? Kjent roen, velbehag, og kanskje et glass på kanten også..besøk nettsiden […]

trackback
bad inspirasjon - baderomstilbehor.com
8. januar 2016 05:21

[…] Inspirasjon bad | Vakre Hjem BloggHeisan, håper du har hatt ei fin helg:) Kost deg med et langt deilig bad kanskje..? Kjent roen, velbehag, og kanskje et glass på kanten også..besøk nettsiden […]

trackback
oppussing bad inspirasjon - baderomstilbehor.com
8. januar 2016 05:22

[…] Inspirasjon bad | Vakre Hjem BloggOppussing; Tips innendørs; Utendørs. Male utendørs; Til Vakre Hjem hjemmeside; Innleggsnavigasjon ← Forrige Neste → Inspirasjon bad. Skrevet 25. november 2012 …besøk nettsiden […]

trackback
inspirasjon til bad - baderomstilbehor.com
8. januar 2016 05:23

[…] Inspirasjon bad | Vakre Hjem BloggGå direkte til hovedinnholdet. Gå direkte til sekundærinnholdet. Hjem; Om meg; … En tanke om “ Inspirasjon bad ” Tilbaketråkk: bad fliser inspirasjon …besøk nettsiden […]

Ina
Ina
24. januar 2017 13:53

Jeg må si at oppussing av bad med Fokhus var ren glede. Det er bade et baderom, men vi ville at det så ut så fint som alle de andre rommene i huset. Firmaet gjorde en virkelig god jobb.


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x