Bestill et personlig gulvteppe

Du kan selv bestemme utseende og mål.

19. august 2014


gulfl

Lunt og godt med teppegulv

Haay:)

Vegg til-vegg tepper er på vei opp igjen, etter noen år i dvale etter 80-tallet. Tepper gir en lunhet og varme som ingen annet gulvmateriale gir. Kvaliteten er bra fra våre leverandører og så lenge det støvsuges en gang pr uke holdes det et godt inneklima. Fordelen er at støvet holdes nede på gulvet og ikke vrimler rundt i luften.

teppegulv-7teppegulv-13

Fordelen med avpassede tepper er lunheten og smart å samle møbelgruppen i en sone. Det gir et ryddig utrykk. Vi har en leverandør, Golvabia, som ikke bare leverer heldekkende tepper etter mål, men også avpassede tepper etter ønsket mål. De kanter dem, og de kan også sy på et kantbånd, hvis ønskelig. Det gjør at du bestemmer helt selv hvordan teppet ditt skal se ut, også hvilken form og hvilket mål. Tøft?:) Og de har masse herlig farger og kvaliteter! Så vil du ikke ha likt teppe som naboen eller standard størrelser ikke passer til deg, så er dette tingen! Og sist, men ikke minst-det er pris pr m2, så du betaler kun for det du kjøper! Prisene varierer fra 200-700 pr m2 etter kvalitet, stoff osv.  Det er ofte ikke mange kvadratene det er snakk om, og husk at teppet er like viktig som sofaen! En fin sofa fortjener et fint teppe til (så ikke sofaen blir «ødelagt» av et feil, dårlig teppe. Sett masse eksempler på dette, skjerp dere folkens, tenk over det. Like som en «billig» liftgardin over en sofa til 20 000, huff..nei og nei nå er visst strengeLene på plass igjen heheSss)

teppegulv-2 teppegulv-3 teppegulv-4 teppegulv-5 teppegulv-6 teppegulv-8 teppegulv-9 teppegulv-10 teppegulv-11 teppegulv-12 teppegulv-14 teppegulv-15

Løp til butikken og bestill det nye teppe ditt! Bare ca en ukes leveringstid :-)))

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
2 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Predrag Timotić
Predrag Timotić
15. juni 2018 17:08

14011 737157noutati interesante si utile postate pe blogul dumneavoastra. dar ca si o paranteza , ce parere aveti de inchiriere vile vacanta ?. 89439

pharmacokinetic studies
pharmacokinetic studies
19. juni 2018 19:51

267973 880828forty folks that function with all of the services Oasis provides, and he is really a very busy man, he 928206


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x