Tapetser drømmene dine

Alt kan tapetseres, last opp ditt eget bilde. Les mer


jikj'

Dette her er fra juleforbredelsene mine. Jeg hadde en gammel vase, som jeg var lei og stuet bort. Sprayet den med Carat chrome copper, fant noe buskas i hagen som jeg sprayet med Carat sparkle silver. Noen kuler og vips en fin juledekor på kjøkkenet.

Tjohei:-)
Midt i jula vet dere, så deilig altså! Jula hos Lene familien er lang og veldig rolig i år. Det handler i grunn bare om mat og mat og mere mat og godis/kaker MASSE MASSE hehehe

Huset er stappfult av det, og Lene-barna har fritt frem, de trenger ikke spørre en gang! Det er eneste gangen i året, og det skal jeg si de benytter seg av, veldig merkelig det ikke tyter ut av øra snart.. Men de vet godt (blir vel stadig påmint det også..hm..)at når det er tomt, ja, så er det tomt. Det blir ikke kjøpt mer, selv om nærbutikken nå er oppe HVER dag. Men de koser seg med det, de er strålende blide (selv om det blir litt energi ut av det…og søskenkrangling..Leneminsten 7 år går en del på ski, men de to største gidder ikke….:P) og de utrykker tydelig at det er fint med familie og kos sammen. Nå skal vi alle snart se film. Og de fortjener dette, og forhåpentligvis leve lenge på det.. For resten av året er vi ikke ofte samlet,- hverdagen består av lite tid sammen og kjefting på alt gotteriet de IKKE får, og det vi IKKE kan gjøre fordi vi IKKE har tid..passer ikke..aiaiai Noen som kjenner seg igjen??

Et utsnitt av julepynten i Lenehuset

Et utsnitt av julepynten i Lenehuset

Jula i år har Lenepappaen vært på besøk. Veldig hyggelig, han bor langt unna oss(Vestlandet) så ikke så ofte vi får anledning til å treffes. Lenepappen er en klok datamann (og vi er ganske like-…hahaha;)) med en pendlerjobb. Derfor har han en liten hybel i Oslo. Den består av et rom, slik at han må sove i stuen. Når han nå skulle pusse opp den, var han smart å fjernet skapene dere ser i bildet under og laget en sengealkove der garderoben var. Da fikk han en egen sovesone og ikke minst fikk han økt hybelens bruksareal med 2m2, det betyr noen tusen tjent i en salgsprosess, og utrolig bedre plassutnyttelse. Lenepappaen er også en drømmer og livsnyter. Han setter pris på alle de gode ting og øyeblikkene i livet (jeg sa jeg var lik han..?) Så han vil f.eks sovne inn i solnedgangen hver kveld. Så han tapetserte like godt det, så er det ønske oppfylt. God ide ja?
Tenkt på det? Noe du drømmer om? Tapetser det opp på veggen 😀

fototapet-pappa-før

Før bilde. Dårlig utnyttelse av plassen, merkelig måte å innrede på igrunn. Hva skal man bruke plassen under skapene til?

fototapet-pappa-etter

Alt ble revet ut, laget skap over seng, og skuffer under seng. Tommel opp!

Tapetet kjøpte han på www.mrperswall.no
Der ligger det masse ferdige bilder, men du kan også laste opp ditt eget bilde. De leveres i ren fiberkvalitet, slik at det er enkelt å tapetsere opp.

FORTSATT GOD JUL 🙂

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
1 Comment
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Lenepappa
Lenepappa
28. desember 2014 21:43

Lenepappa hilser og takker for en hyggelig jul. Fototapeten er laget av et bilde min samboer tok av en solnedgang over Haugesund i sommer. Bildet tatt med et Canon 70D med høyeste oppløsning så det kunne forstørres. Godt fornøyd altså


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x