Fornyelser med spraylakk

Med spraylakk kan du enkelt fornye det du måtte ønske. Se fremgangsmåte her.

25. februar 2015


Carat spray lakk kan brukes på det meste!

Carat spray lakk kan brukes på det meste!

Hallais:-)
Spraylakk har blitt enormt populært, fordi det er så enkelt å fornye alt mulig med. Ikke vanskelig å få det jevnt og du får en glatt fin finish det er vanskelig å få med pensel eller rull. Du kommer lett til på kronglete steder også. Det finnes mange forskjellige varianter av spraylakk, med forskjellige kvaliteter. Felles for de er at de er oljebaserte. Derfor er Carat lakken blitt en favoritt. Den er akrylbasert, tørker på null komma niks, har en bra dekkevne og en bra slitestyrke. Jeg har skrevet masse om den før, bare å søke på Carat lakk i søkefeltet. Her kommer et par prosjekter ved bruk av spraylakk. Bilen under her er sprayet med en spray som heter aqua. Det er en lagkamerat av Carat, den er akrylbasert, men forskjellen er at den er mer miljøvennlig og dempet av innholdsstoffer,-den er godkjent til bruk på barneleker. Du kan si det er Lady Sens utgaven av spraylakk. Lukten på denne er en sterk vaniljelukt-får lyst på is hihi

bil-før

Lekebil før

Bil-tapet

Maskerer det som skal ha forskjellig farge.

bil-undeveis

Bilen er inspirert av bilen til far i mormor og de 8 ungene, slik at den får de samme fargene. Dette håndtaket her er noe du kan kjøpe å sette på dysen for et bedre grep. De som har prøvd å spraye, vet at det fort kan bli stive og vonde fingre. Veldig kjekk!

Lakkering-bil-underveis-2

Tildekking er viktig at deg selv og det rundt. Papp er en god ide å dekke med. De akrylbaserte sprayene tåler ikke under 15 grader, det er viktig å huske på. Det som skjer hvis du sprayer i for kald luft eller det du sprayer er for kaldt får du en ikke-dekkende hinne. Du kan spraye ørten lag, uten at den dekker.

Lakkering-bil-underveis-3

Så litt sort juuhuu

Lakkering-bil-etter-2

Fiks ferdig- ny lekebil:)

Lakkering-bil-etter

Se hvor fint åringene fra treet kommer frem, og hvor jevnt det er. Veldig fint!

Så har godeste Lars hos Westing fornyet slalomskiene sine. Og de bruker han mye, så dette holder altså. Er man lei, og ønsker nytt utssende, spray ivei! Tjohei!

Slalomski-før-2

Slalomski før

Slalomski-før-4

Her er han i gang med rengjøring. Og det han bruker er en spray, den under.

Enkel rengjøring

Her er altså en spray som er super å bruke som rengjøring før spraying/maling av plast, metall, alt egentlig men IKKE TREVERK. Den fjerner fett lett, uten å legge igjen en hinne. Egentlig laget for bil, men denne kan brukes til så mangt. Tenk deg hvis du skal spraye en gammel lysestake, med krinkelkroker.,vanskelig å få ren. Spray på denne først, før du sprayer med lakk! Enkel måte å avfette på. (ikke alle butikkene har denne lagerført, men de kan bestille fra Westing:)

 

Slalomski-underveis

Her er han igang med.  Først legger han en plastikk primer. Det er viktig for godt heft av lakken. Den plastikk primeren er forøvrig litt fiffi, den gir en litt elastisk hinne slik at du kan f.eks spraye gummistøvelne dine:-D

Slalomski-underveis-4

Skiene skal bli blå!

Slalomski-underveis-7

Ferdig med et strøk, han må ha to.

ski-ferdig

Ferdig! han har brukt sjablong å laget et eget mønster ser dere. Bare opp til fantasien!

ski-ferdig-3

Så koslig bilde- og ingen har like ski som han Lars!

ski-ferdig-5

Ut på tuuuur:-))

Så hva skal du fornye nå? 🙂

 

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
2 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
garcinia cambogia weight loss
garcinia cambogia weight loss
20. juni 2018 14:01

770532 930126really nice put up, i certainly really like this internet site, carry on it 454235

Reactive metabolite
Reactive metabolite
22. juni 2018 00:13

487882 674650Do individuals still use these? Personally I enjoy gadgets but I do prefer something a bit much more up to date. Still, nicely written piece thanks. 76186


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x