Redd hagemøblene fra sopp, flass og grønske!

Hva gjør du med hagemøblene som har sett sine beste dager?.


Helt rent med Surfapore

Nytt rensemiddel jiihiiiiii Det fjerner enkelt mugg, sopp, alger, sot og svertesopp.

Hei dere, håper dere har en fin søndag:)
I trøndelag er det på og av med sol idag, og jeg og Lenemannen sjekker litt ute. Hva må vi gjøre før 17.mai, og hva gjør vi med hagemøblene som ikke ser ut i måneskinn...For dere som lurer på det samme som oss kommer her en suveren enkel oppskrift. Jeg har før skrevet om de nye Surfapore produktene som er spesielle med sin nanoteknologi.
Her kan du lese om hvordan jeg rengjorde fugene på badet

Nå er det en som har prøvd dette rensemiddlet på hagestoler, som kommer her. (bildene har jeg fått av Surfapore gutta)
Vi har et terrassegulv fult med grønske, Lenemannen sa «du får prøve det der middelet du skryter sånn av der» Oh yes, det skal jeg nok veldig snart. Hvis det kan erstatte all den luta som egentlig må til, så Yeeeiiii. Dere får selfølgelig servert den konklusjonen;)

Slitt hagestol må riskes opp eller kastes..

Ja, dette er et kjent syn for mange. En slitt stol, som har vært med på all slags vær gjennom år. Den må enten friskes opp eller kastes..

Et slikt stygt hagemøbel som du ønsker å pusse opp, må først vaskes godt. Her har det satt seg mye inn i treverket som må bort, og en voldsm avflassing.  Ånei, tenker mange, for en møkkajobb, siden det er så mange krinkelkroker, det må vel pusses og pusses godt? Men nei, med Surfapore AM kan du sprøyte på konsentrat, la det stå å virke slik i 24 timer, så blander du litt Am med vann og vasker enkelt over med svamp.

Enkel rengjøring av slitt hagemøbel

Da vil det bli så rent og fint som dette! 🙂 Eieren av stolen sier «det var enkelt arbeid og utrolig bra resultat» Når du har gort dette kan du etterbehandle med olje eller beis, eller du kan bare imprignere treverket for beskyttelsen sin del. Se nedefor

Hvis du er fornøyd med resultatet og ikke vil tilsette treverket noe farge, kan du enkelt bare impregnere. Se på denne:

Imprignere treverk

Dette er en imprigenering til treverk med denne nanoteknologien. Dvs at treverket blir 96% diffusjonsåpent. Leverandøren stiller med 10 års garanti. Alt preller av på overflaten, olje, vann, fett..ingenting går ned i treverket over så mange år pga disse bittesmå partiklene som beskytter. Den setter ingen farge på treverket, og kan også brukes inne, på kjøkkenbenk bl.a Genialt? Oh Yeeeees!

Middelet virker på alt som har grønske, også tak. Sprøyt det på konsentrat og la det være. Skyld ovenfra vil ta det vekk;)

 Ha en fortsatt fin fin fin fin søndag:-)

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
6 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Vidar
Vidar
11. mai 2015 11:37

Disse produktene fra SPS er pent sagt fantastiske 🙂 Benytter de til teglstein,fliser og treterrasser. Ingen over-ingen ved siden!!

gypsies
gypsies
14. juni 2018 17:00

623202 423841hi was just seeing in the event you minded a comment. i like your web site and the thme you picked is awesome. I is going to be back. 979947

Metabolic stability in microsomes
Metabolic stability in microsomes
19. juni 2018 23:05

484172 127204Hey there guys, newbie here. Ive lurked about here for a bit while and thought Id take part in! Looks like youve got quite a great location here 513863

Absorption, Distribution, Metabolism and Excretion (ADME)
Absorption, Distribution, Metabolism and Excretion (ADME)
21. juni 2018 21:02

889970 512106Great artical, I unfortunately had some difficulties printing this artcle out, The print formating looks a bit screwed more than, something you may want to look into. 543052


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x