Personlig oppussingsdrøm

Lokale høstkampanjer pågår nå. Personlig interiør er stikkordet.


kampanje i Vakre Hjem

Tjoheeei:)))
Fin dag? Helt flott her i Trøndelag, og nei jeg tenker ikke på været hehe for det er jo ikkie helt på topp, men høsten er en fin tid, fine farger, fin natur, travel tid, men det liker vi! I den Vakre kjeden vår har vi alltid høstaktivitet, og nå kommer litt om denne høstens aktivitet. I år er kampanjen litt anneledes, vi har fokus på din personlige stil og tips og råd til hvordan bygge opp interiøret. Eva Marie og jeg drar rundt og holder foredrag (som nevnt før) og er du interiørinteressert eller har et oppussingsprosjekt i nærmeste fremtid er dette noe å få med seg. Sjekk her når de forskjellige butikkene har kampanje med gode tilbud eller om vi kommer til en butikk i nærheten av deg.

Her vil du se hva kampanjebladet inneholder. Alle butikkene har sin egen lokaltilpasset, slik at det må du inn å se på Facebook siden til din butikk hvilket malingstilbud din butikk har. (Regner med du følger butikken din på Face?.)Det kan være maling fra Jotun eller Scanox. Tilbud på tapet og gulv er samme hos alle. Her kan du lese blaversjon av kampanjen

Bruk fargene du liker best i interiøret

Fargene er som kjent på tur tilbake. Endelig! Og for skape ditt personlige hjem som akkurat du skal trives i, bruk fargene som du liker best. Rett og slett. Uansett hvordan fargetendensene forandrer seg, så må du finne din egen palett. Trenger du hjelp til å sette sammen din pallett eller fargesette etter din smak, så kom til oss og få hjelp. Akkurat dette kan vi som faghandlerkjede mye om 🙂

ssss

Tapet er den enkleste veien til et personlig interiør. Det er tusenvis av varianter, og du kan fort og godt definere din stil. Kombinerer du med dine møbler og inventar så vips er det ditt hjem og bare ditt hjem. Og les mine ord her: Det er ikke vanskelig. Ja, det kan være vanskelig å velge, siden utvalget er så stort, og det kan være vanskelig for mange å kombinere med resten av rommet, men igjen-det får du hjelp av oss til. Men å tapetsere fikser du med veiledning-fra oss:) Nå i høst har vi en superfin og variert bok som heter Jubileum på tilbud. En variert bok, med noe for enhver. Også bestselgende bok. I tillegg er også Color Linen med nydelige tapeter på tilbud.

På Finn din tapet.no kan du krysse av hva du ønsker-farge-mønster-stil osv. Det er et kjempegodt redskap som du kan bruke fra sofaen i tankeprossessen med din nye tapet. her kan du også bestille tapetprøver hvis du ønsker.

Tilbud på gulv i din Vakre Hjem butikk

Den viktigste flaten i rommet er gulvet. Passer ikke veggfargen til fargen på gulvet, vil hele interiøret skjære seg, det vil rett og slett se stygt ut! Alle gulv har en farge, også tregulv, og det er så viktig med rett fargeoppbygning til dette. Og hva gjør du da? Spør oss, slik at du unngår feilgrep;) Mønstergulv har blitt veldig populært i det siste og nå har Tarkett kommet med nyhet i Starfloor Click serien. Det er også tilbud på denne serien. Klikkgulv, lett å legge.

I våre foredrag på kundekvelder, som også fungerer som kurs går vi inn på mer ang tapet, gulv, fargeoppbygning osv. Vi blir i butikken dagen etter også, hvor du kan bestille time til personlig rådgiving. Dette er gratis! Meld deg på!!

Ha en aldeles nyyyydelig ettermiddag og kveld:)))

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
1 Comment
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
garcinia cambogia slim
garcinia cambogia slim
20. juni 2018 13:59

637853 425864Some truly superb articles on this internet internet site , thankyou for contribution. 789112


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x