Tapet tips


Goood søndag:)

En ikke så god sådan, eller jo, bare ikke været.. Trøndelagsværet..Begynner å vende meg til det nå etter snart 14 år her. Ustabilt..Har iallefall lært meg at i mai er det bare å sende med unga både kjeledress, regndress og shorts! hehe

Fornyelse av garderobe

Fornyelse av garderobe litt lengre ned

Men selv om det ikke er fint vær og sol, får vi gjort mye ute forde. Regn og grått er vaskevær. Terasse og husvegg. Jeg har en konkurranse gående, der du kan vinne gavekort på 1500 kr i din Vakre Hjem butikk. Har fått flere bilder, utrolig moro å se forskjellen. Men vil ha fler! Du skal vel vaske, da er det bare å knipse, og sende på mail til meg.

Fordi jeg skal på ferie( nyyydelige Toscana weee) og at mange ikke har kommet igang enda, blir treknig utsatt til tirsdag 12.juni. Også gjelder konkurrasen også for terrasse. Før og etter vask.

Tapet som duk

Tapet tips

Nå kommer et tips! I dag skal min kollega ha konfirmasjon. I går var vi å pyntet bord. En tøff gutt som kjører cross, er glad i skog, jakt og fiske. Bordet måtte bli litt røft, med innslag av hans interesser, men også pyntet til fest da. Vi brukte voksduk som underduk. Mye finere enn papirduk, og mye enklere enn lin eller bomullsduk. Og den ligner veldig på linduk, ikke stiv i hele tatt. Oppå der la vi tapet. Rent og tøft underlag med særpreg. Så bruke tapet på bord er superlurt. Rull ut, som vi har gjort eller klipp ut firkater e.l og dekorer med.Tapet som borddekorasjon

Jeg er jo også utdannet blomsterdekoratør, så synes det er veldig moro å dekorere.

Tapet som bordpyntTapet som bordpynt

Her kommer et annet tapet tips. Dette er bilder fra en kunde som har fornyet en gammel kommode

Foryelse av gammel garderobe

Garderobe før

Fornyelse av garderobe

Midterste døren malt med tavlemalig

 

Fornyelse av garderobe

Ferdig tapetsert. Lekkert:) Tapet fra Fantasi interiør, Highlight

Fortsatt god helg alle:))

 

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x