Scandinavisk design på tapetet

Ny lekker tapetkolleksjon fra Borge. Kjente designere kan nå igjen pryde veggene våre


Tapet nyhet fra Borge

Haaallooo 🙂 🙂 Tilbake fra ferie, klar for nye tak og ikke minst ferske nyheter! Håper du har hatt en fin sommer og kost deg skikkelig med familie og venner. Ladet batteriene, og samtidig tenkt på hva du skal gjøre i hjemmet ditt i høst! Mange har lyst på noe nytt, men ser med gru på det. Vel, da tar du en tur i Vakre Hjem butikken din, så får du god hjelp. F.eks kan du tilføre litt mer personlighet med tapet. En vegg kan være nok det, hvis du er redd for flere vegger. Ofte tåler rommet mye mer mønstre enn det du tror, det gjelder å tørre. Er faktisk veldig sjelden man angrer den veien, som oftest tenker man at jeg burde kanskje tatt den veggen også.. Og sann mine ord, tapet er ikke så vanskelig som du tror. Tapetene i dag er ikke blauting og kliss. Lim smøres på veggen, og tapeten henges tørr opp i limet. Og hvor mønsteret skal, det ser du! Garantert! Vel nye tapetkolleksjoner er på vei ut i butikkene nå i august/september.

Tapet på kun en time!Jeg elsker, som dere sikkert har skjønt nå hehe tapet! Og det gjør Tone-Brit hos Remmem i Åndalsnes også. På bare en time har hun lagt ny tapet på denne veggen. Fantastisk flott 🙂

Tapet fra Borge

Slik så veggen ut før. Lekker da også, men hun ønsket en forandring

Tapet fra Borge

En time-lekkert gull og stas oohooi 🙂

En av nyhetene til Borge i høst er kolleksjonen Scandinavien Designers ll. Denne inneholder design laget av Arne Jacobsen, Stig Lindberg, Gocken & Libet Jobs og Viola Gråsten fra 40- 50 og 60 tallet. Ganske kult, nå kan design fra kjente scandinaviske designere pryde veggen din. Dette er som den gang vintage, moderne og luksusiøst. Her kommer et utdrag fra denne boken som kommer i din butikk om noen uker. Nyt og planlegg imens 😉

Tapet fra Borge Forminsket-Borge_SDII_Amorina_Fireplace_CloseUp1 Forminsket-Borge_SDII_Poem_dAmour_Bedroom_CloseUp1 Forminsket-Borge_SDII_Poem_dAmour_Bedroom_CloseUp2 Forminsket-Borge_SDII_Pottery_Workspace Forminsket-Borge_SDII_Pottery_Workspace_CloseUp1 Forminsket-Borge_SDII_Rabarber_Bookcorner Forminsket-Borge_SDII_Rabarber_Bookcorner_CloseUp1 Forminsket-Borge_SDII_Romans_Kitchen Forminsket-Borge_SDII_Romans_Kitchen_CloseUp1 Forminsket-Borge_SDII_Trapez_Livingroom Forminsket-Borge_SDII_Trapez_Livingroom_CloseUp1 Forminsket-Borge_SDII_Trollslända_Bedroom Forminsket-Borge_SDII_Trollslända_Bedroom_CloseUp1 Forminsket-Borge_SDII_Vertigo_Bookcorner Forminsket-Borge_SDII_Vertigo_Bookcorner_CloseUp1En god helg til alle fra meg 🙂

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x