Inspirasjon -huset fremstår som lunt og lekkert etter oppussingen.

Bli inspirert, flotte bilder av huset etter oppussingen


Oppussing av hus

Ny lekker lun spisestue etter oppussing

Juhu 🙂 Sommer er en fin tid for oppussing,-også inne. Eller kanskje du planlegger oppussing til høsten, etter ferien, da kan være herlig med litt inspirasjon! Vi normenn er super dyktige til å pusse opp. I 2016 skal vi bruke hele 70 milliarder!!! ohooi Dvs halvparten av alle boligeierne skal pusse opp i år, og de skal bruke MYE penger på den.  Det rommet som står overst på ønskelisten er soverommet. 40% skal oppgradere dette rommet. Så kjøkken, så bad. Trendene går heldigvis mot mer farger. Koselige, lune hjem. Dette huset her er et godt eksempel på det. Veldig lunt, store kontraster i materialbruk skaper litt luxusfølelse. Nyt bildene og planlegg ditt prosjekt 🙂

Spisestuen før oppussing

Spisestuen før oppussing

Spisestue etter oppussingSpisestue etter oppussingSpisestue etter oppussingDette er gjort med spisestuen:

  • Veggene er helsparklet for å få slette flater og deretter malt med Butinox Interiør Stue & Sov Matt maling i fargen 5893 Lungrå.
  • Listene har fått seg et nytt strøk med Butinox Interiør Panel Dør & Vindu i Klar Hvit med halvblank glans.
  • Veggen mellom spisestue og kjøkken har blitt åpnet opp.
  • Nytt gulv er lagt i hele etasjen.

STUEN:

Stue før oppussing

Slik så stuen ut før start

Stue etter oppussingStue etter oppussingStue etter oppussingStue etter oppussingMed gråmalte vegger, nytt gulv og møbler har dette blitt en nydelig stue! Det er lyst og luftig, samtidig som de grå veggene sammen med kraftige møbler skaper en lun og god stemning. Har du en veldig stor stue kan det være smart og bruke litt kraftige møbler pga mørke farger som gjør at rommet ikke virker tomt og nakent.

  • Dette er brukt i stuen:
    Veggene er malt med Butinox Interiør Stue og Sov Matt i fagen 5893 Lungrå, og listene hvite med Panel, Dør og List. En fin kontrast mellom det blanke og matte.
  • Peisen har fått ny finish. Den glatte sparklede overflaten hadde før en ganske grov struktur. Nå passer den mye bedre inn i resten av interiøret.

FORELDRESOVEROM:
Foreldresoverom etter oppussingSoverom etter oppussingoppusset soveromUansett om soverommet til er lite eller stort kan det forvandles til en oase for avslapping! Med lune tekstiler, behagelige farger og skjult oppbevaring kommer man langt.

  • Veggene er malt i fargen 7555 Soft Mint med Butinox Interiør Stue & Sov Matt. Dempede farger har en beroligende effekt, og er behagelige å våkne til.
  • Skapdørene er malt i samme farge som veggen. Slik blir de ikke fremtredende

TRAPPEROMMET

Trapperommet før oppussing

Slik så det ut før oppussingen

Trapperommet etter oppussingtrapperom etter oppussingTrapp etetr oppussingTrapp etter oppussingDette er gjort med trappen:

Først er hele trappen malt klassisk hvit for å få en fint utgangspunkt. Deretter er det tapet opp en løper fra første til tredje etasje som er malt med fargen Demring. Om du vil gjøre dette hjemme kan det være smart å følge dette tipset for å få malingskantene skarpest mulig. På hele trappen er det brukt TreStjerner halvblank gulvmaling. Den er enkel å påføre og gir en svært slitesterk overflate. Tapet er et fint materiale å dekorere trapperom med. Effekten blir stor og spennende!

GANGEN:

Gangen før oppussing

Gangen før oppussingen

Gangen etter oppussingGangen etter oppussingGangen etter oppussingEn lys og luftig gang er svært innbydende! Den ønsker deg og dine gjester velkommen inn. Her er det malt med fargen 5893 Lungrå i Butinox Interiør Stue Gang & Sov. En «3-i-1» maling som er like god på panel som på gipsvegger. Det er en silkematt maling som gir en lekker kontrast til de halv blanke hvite listene. Døren er også malt hvit, her er det brukt Quick Bengalack da det er en svært slitesterk maling som kan brukes på de fleste overflater. På dører, og spesielt ytterdører er det viktig å bruke en maling som tåler litt da de er utsatt for mye slitasje.

BARNEROM

Barnerom før oppussing

Slik så det ut før.

jenterom-etterOppussing av barnerom. Nisje etter dør er brukt som sengegavlOppussing av jenteromVeggene er malt med Butinox Interiør Barnerom i fargen 4415 Lys Syrin, og lister med Butinox Interiør Panel, Dør & Vindu i Klar Hvit. På gulvet har de lagt et vegg til vegg teppe som lager et godt underlag for barneføtter og lek. Rommet hadde før 2 dører, nå blir den ene dørnisjen brukt som sengegavl. Smart 🙂

BARNEROM 2

Oppussing av jenterom- før

Før-sterilt, men luftig

Oppussing av jenteromOppussing av jenteromOppussing av jenteromTapet er spennende på barneromFarger stimulerer barn, og man må gjerne bruke mange av de. Men med forsiktighet! Et tips er å bruke duse farger på store flater, og sterkere farger på mindre objekter for å tilføre det lille ekstra. For mye av det gode kan overstimulere små barn, og man vil jo gjerne ha et godt sovemiljø. I kombinasjon med en dyrisk tapet er de andre veggene malt i fargen 3154 Drøm med Butinox Interiør Barnerom. En behagelig rosafarge med to formål, beroligende og stimulerende.

VASKEROM

Vaskerom før oppussing

Rommet før oppussing

Vaskerom etter oppussingOppussing av vaskeromVaskerom etter oppussingOppussing av vaskeromDet som i dag har blitt drømme vaskerommet var tidligere et slitent gult rom. Veggene har fått ny finish og blitt malt i fargen Demring med Butinox Interiør Kjøkken & Bad. En flott gyllen brun parkett er lagt i hele denne etasjen og binder rommene godt sammen.

Nydelig ikkesant?
Dette er bilder tatt av Scanox, Butinox Interiør – Enkel fornyelse

Nå tar jeg noen uker ferie. Tilbake med mer inspirasjon, tips og ideer i august. God sommer alle mann 🙂

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
6 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Monica Hurley
Monica Hurley
27. juli 2016 19:05

Kjempefint!! Dere er flinke!
Apropos bruke penger på oppussing, kan jeg spørre hvilket budsjett denne fornyelsen hadde?

Jeg planlegger å male gulvet i gangen. Der er det mursteinfliser fra 1972. De er mørkebrune og stjeler mye lys. Kan jeg bruke 3 stjernes gulvmaling tror du?

Ha en fin ferie!

Anette Bossum
Anette Bossum
12. august 2016 22:09

Hei!

Så utrolig fint alt sammen:-)
Hvilket gulv er lagt her?
Jeg skal pusse opp et helt hus og trenger litt gulvhjelp, masse fine tips på siden din:-)

Anette

Line
Line
3. februar 2017 13:08

Hei! Gulvet dere la i stua er nydelig.Hvilket type gulv er det? Er det slitesterkt med tanke på barn og krever det mye vedlikehold?

Agnete
Agnete
28. mars 2017 12:41

Jeg elsker oppussing og endringer i mine interiør. Sist ble jeg lei av et bord i spisestuen – det var allerede ganske gammel, for stor og helt passet ikke med resten av møblene og karakter av interiøret. Jeg begynte å sjekke tilbudene fra ulike nettbutikker, fordi jeg ikke kunne finne noe i lokale butikker. Bordet fra butikken Front fanget mitt øye. Det var en modell Juliet – meget moderne, i form av en sekskant. Jeg bestemte meg for å kjøpe den fordi det passet perfekt inn i min spisestuen. Forsendelsen var rask, og ved montering og innstilling av møbler viste… Les mer ›

casa di riposo a Trieste
casa di riposo a Trieste
21. juni 2018 00:12

321777 600630Wonderful paintings! That is the kind of information that are supposed to be shared around the web. 323515


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x