Inspirasjon barnerom

Hvor herlig er det ikke å se et barn smile fra øre til øre? Får barnet rommet sitt innredet i den største interessen sin eller med mange glade farger, får du smilet du elsker. Her er tips og ideer 🙂


Heisan, har du et barnerom du skal innrede? Barn elsker farger og kreative ideer. De er jo selv ganske kreative, og skal også utvikle den evnen. For å utvikle seg, trenger barn farger. Farger har positiv påvirkning på hjernen. Grått og hvitt har motsatt virkning. Ha det i bakhodet når du velger farger til barnerommet.

Har barnet en spesiell interesse, så la deg inspirere ang tema. Det kan være møbler, tapet, gulv, tak. Tenk hele rommet i seg selv, ikke bare veggene.
Jeg var i Milano på verdens størte møbelmesse i april, der ble jeg inspirert! Her kommer bilder jeg tok der. Enjoy 🙂

barnerom-inspirasjon-happyhomesbarnerom-inspirasjon-happyhomesbarnerominspirasjon-happyhomesbarneom-inspirasjon-happyhomesinspirasjon-barnerom-happyhomesbarneromsinspirasjon-happyhomesinspirasjon-barneom-happyhomesinspirasjon-barnerom-happyhomesinspirasjon-barnerom-happyhomesinspirasjon-barnerom-fra-happyhomesinspirasjon-barnerom-happyhomesinspirasjon-barnerom-jenterom-happyhomesinspirasjon-barnerom-happyhomesinspirasjon-barnerom-jenterom-happyhomesInspirasjon-barnerom-gutterom-happyhomesInspirasjon-barnerom-gutterom-happyhomesinspirasjon-barnerom-gutterom-happyhomesinspirasjon-barnerom-gutterom-happyhomes

Vil du dele bilder og inspirere andre med ditt barnerom? Send meg gjerne bilder, så dukker det opp en overraskelse i posten, hvis de blir brukt:-)

Ha en fin dag videre!

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x