Tapetnyheter fra Storeys, del 3


Tapet Storeys fra bok HaloOioi nydelig bilde, la deg leve inni 2012 med naturen og naturlige omgivlser.  Bakrunnen er tapet fra bok Halo. Det er de 3 under også. Tapet Storeys fra bok HaloTapet Storeys fra bok Halo

Tapet Storeys fra bok Halo

Så kul, den skulle jeg tapetsert i walk in med eller på skoskapet, synd jeg ikke eier noen av delene..blir vel heller på veggen til jenta som tror hun egentlig er snart voksen og kan gå i slike sko. Da kan hun illefall drømme om dem hehe(og forgremme seg over den strenge mammaen..oo)

Nå kommer bilder fra den nye barneboka. Så mye herlig, bare se

Tapet Storeys fra bok Gøy 2012Tapet Storeys fra bok Gøy 2012Tapet Storeys fra bok Gøy 2012Tapet Storeys fra bok Gøy 2012Tapet Storeys fra bok Gøy 2012Tapet Storeys fra bok Gøy 2012Tapet Storeys fra bok GøyTapet Storeys fra bok GøyTapet Storeys fra bok GøyTapet Storeys fra bok GøyTapet Storeys fra bok Gøy 2012

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
1 Comment
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments

Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x