Vinyl Comfort


Hei hei:)

Jeg sa i siste innlegg at jeg skulle skrive om et annet fantastisk gulv, og det er virkelig fantastisk! Det er korkgulvet Vinyl Comfort, Alaska Oak fra Gulvabia. Jeg kan med hånden på hjertet si at det er det fineste fineste gulvet jeg noen gang har sett. Litt klisjeaktig kanskje, men helt sant! I tillegg til alle plussene dette gulvet har i oppbygningen, ser det utrolig ekte ut som et tregulv.

Vinyl Comfort-korkgulv fra Golvabia

Hvorfor kjøper man parkett? Jo, det er naturmateriale-ekte tre,  lunt-, lunt å gå på, lunt for romfølelsen., og det er fint.  Men parkett endrer farge, blir gult, røres,- så det ofte sprekker i skjøtene. Da er det ikke fint lenger. Etter bare noen få mnd kan du se en fargeforskjell, etter noen år er adskilig mørkere og gulere enn da det var nytt. Har man barn ses fort hakk og riper i lakken.  For de som ser sjarmen med dette, eller ikke bryr seg om fargen, er parkett et bra valg. Men les her….—-

Vinyl Comfort fra Golvabia

Vinyl Comfort er laget på kort-naturmateriale- veldig lunt, lyddempende, veldig godt å gå på. Ikke glatt, som lakken på parkett. En mdf kjerne er pakket inn i kork på begge sider. På toppen ligger da et veldig slitesterkt lag med vinyl. Se oppbygningen her I går ble gulvet utsatt på hard testing med hammer og spissen på en saks. Da hadde jeg venta meg merke altså, men NEI!! Helt utrolig!

Vinyl Comfort fra Golvabia

Og da det endrer ikke farge, rører seg ikke, men holder seg likt og fint i år etter år etter år.. Og faktisk er det så lunt at de som har varmekabler i gulvet, kan skru ned noen hakk, å spare strøm, fordi korken luner så godt. Litt overbevist eller? hehe

Dette gulvet er forholdsvis nytt enda, og ikke alle kjeder har det, men mange Vakre Hjem butikker har tatt det inn på lager nå, og jeg hører pallene så vidt får besøkt enkelte butikker før de bæres ut igjen. Moro, og moro å selge sånne kvalitetsvarer. Dere som har kjøpt det, blir såå fornøyd:) Men det finnes lite bilder, så her kommer en oppfordring til dere som har lagt det.

Ta bilder, og send det til meg på lene@vakrehjem.no. da blir jeg kjempeglad!

OOO glemte å si at det er veldig enkelt å legge. Staver som du klikker sammen;)

Det finnes flere fine design da.

Vinyl comfort golvabia

Det kommer også straks nye designprøver til butikkene. De er fine(psst ingen slår fremdeles Olaska Oak da.., men min mening) hehe Men vil du ha et mørkt gulv er det et nytt som er virkelig fint. Kommer tilbake med flere bilder av disse, når de kommer.

Ha en strålende fin tirsdag alle:))Og valentinesdag!!! Oioi alle hjerter gleder seg..

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
15 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
vibeke helgesen
vibeke helgesen
13. mars 2012 13:26

alaska oak gulvet har vi kjøpt inn til hele huset vi holder på å bygge! gleder meg virkelig til det kommer opp, er såå fint med suupre kvaliteter 🙂

Bjørg
Bjørg
15. april 2012 21:20

Det mørke gulvet over hva heter det ?Jeg syns det ser så flott ut 🙂

Sonja Sigridnes
Sonja Sigridnes
17. juli 2012 17:44

Jeg har akkurat fått lagt Linen White i stue, kjøkken og gang, og det er virkelig det vakreste gulv jeg har sett. Kjemmpefornøyd 🙂

Gry
Gry
5. november 2013 22:22

Vi vurderer å legge vinyl comfort på soverommet, og lurer på om noen vet om det er mulig å bestille på nett, eller om det er noen butikker i nærheten av Kongsvinger som fører det. Lurer også på pris. Har ikke klart å finne det på nettet.

Anne-Grethe
Anne-Grethe
21. april 2014 22:45

Vinylkomfort Alaska Oak ser ut til å være veldig flott. Jeg bor på Helgeland.
Vet du om der er forhandlere i Trondheim eller lenger nord? Takk for hjelpen.

Siv Karin Nystad
Siv Karin Nystad
1. november 2014 16:21
Reply to  Anne-Grethe

Hei…Jeg skal også legge korkgulv fra Golvabia…alaska oak hadde jeg tenkt meg da. Dem selger det her på Farvehandelen på Brekstad. Det er utrolig fint gulv og mykt å gå på.
Holder på å bygge nytt hus så det blir spennende;)

Jenny Nerland
Jenny Nerland
24. februar 2015 22:37

Hei. Jeg har noen spørsmål angende dette produktet: American Walnut nr 413002 (fra Golvabia)
Hvor tykt er det?
Hva koster det pr m2 ?
Er det lang bestillingstid her på Åndalsnes?
Er det lett å legge?
Skal det limes?

nathalie
nathalie
19. april 2015 01:42

Hei:) vil gjerne vite pris på korkgulvet Alaska oak fra glovabia.
Mvh nathalie


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x