Terrassebeis farge anbefaling!


Tittei 🙂Terrassebeis farge

Titter innom idag med en terrassebeis farge anbefaling!

Terassegulvet vår hadde stått i 10 år ubehandlet. Det medførte litt grundig vaskearbeid. Jeg måtte vaske to ganger med terrasse fornyer og en gang med terrassevask. Enda så kunne jeg tatt en runde til. Heeeeeelt utrolig hvor mye møkk som gjemmer seg i treverket. Du ser det faktisk ikke før du begynner å vaske. ÅÅÅÅÅooooo føøøøøøsj tenkte jeg..hehe

Hvordan vaske terrassegulv leser du her

Terassebeis farge

Men nå var det fargen jeg skulle vise da. Den ble jeg veldig fornøyd med. Ville ha et grått gulv, helst se litt slitt ut, men iallefall ikke blått .Det er jo en utfordring både ute og inne at gråtonene forandrer seg. Det har med lyset å gjøre. En ganske så fin nøytral gråfarge i butikken, kan skinne i fint blått på veggen din:((buhuu

beise terrassegulv

De dekkende grå fargene er jeg godt kjent med, men ikke så godt med beisfargene, så jeg studerte reseptene og brekknivåene nøye og vel på masse gråfarger, prøvde og testet og er mye klokere. hehe weee Gråtonen forandrer seg mye på små marginer av gul eksteriør, og/eller oker sammen med ren rød eller rød- brun.

Terrassebeis farge gråFargen jeg brukte heter 9075 røykgrå. En oljebeisfarge som jeg brekte i terssebeis. Den står i Jotun sitt eksteriør beiskart. Trebitt. De andre gråfargene på dette kartet er også å anbefale.  Veldig fint kart, med gode farger, last det ned her

Ha det så fint, er straks tilbake om noen dager. Nå skal jeg hjelpe ei venninne med å pusse og male en gammel trapp. Seee yoooou:)

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
3 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Rosa Ek
Rosa Ek
8. juni 2016 16:16

Heisann Lene

Har du bare eksperimentert deg fram….scanna på en Trebitt OB c-base og satt
en Butinox Terrassebeis i maskinen? Evt. kan vi få brekkfargene og mengde hos deg? Vi har en kunde som gjerne vil ha akkurat denne…som har vært innom bloggen din og sett dette 🙂

Hilsen Rosa i Alta 🙂

Capabilities in PK Studies
Capabilities in PK Studies
19. juni 2018 22:28

693105 167410Cheapest speeches and toasts, as well as toasts. probably are produced building your own at the party and will likely be most likely to turn into witty, humorous so new even. finest man toast 511081


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x