Sioo:x til terrassegulvet

En ny og anneledes løsning for terrassegulvet


sioox-happyhomes
Foto: @apellebacken

Vil du ha et terrassegulv som du kun trenger å vaske lett over hvert år, som ikke flasser eller blir algelagt? 🙂 Da er Sioo:x terrassebehandling svaret. Med SiOO:X får du et vannavvisende og diffusjonsåpent gulv som etter en stund gir et sølvgrått og svært behagelig overflate. Holder opp til 12 år!

sioo:x-happyhomes
Foto: @apellebacken

SiOO:X er en annerledes og miljøvennlig løsning for behandling av treverk. Det er nytt i Norge, men har lang og solid posisjon på markedet i Sverige. Happy Homes Sverige har solgt mye av dette. Plutselig er det vi normenn som er trege…hm…;)Grunnteknikken i dette fantastiske produktet stammer helt tilbake til 1800-tallets Tyskland.

Slik bruker du Sioo:X

sioo:x-happyhomes
Foto: @apellebacken


Der beis, maling og olje har en tendens til å løsne og flasse på overflaten, er SiOO:X gjennomsiktig og flyter langt inn i treverket under behandlingen. Årsaken til at SiOO:X kan trekke så dypt inn, bygger på en kaliumbasert molekylstruktur SiOO:X er alene om og som derfor er patentert.

Jeg har nå slipt terrassegulvet med terrassesliperen, nå skal jeg behandle med Sioo:x 🙂 Gleder meg!

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x