Terrasse inspirasjon

Tid for terrasse og utetid. Få inspirasjon til uteplassen her.


Hei lalalaaaaheisan:-D

ghl

Sommer og terrasekos

Back from Spaaaain! Hatt en vidundelig ferie i Malaga med familien. Den må nok gjentas om et år eller to. Mye sol, sand, vann, vin og smil gjorde godt for bleike,slitne vinterkropper fra nord. Nå er bagasjen fylt opp med energi, og den vil nok bli hehe

jokæ

Oioi dette står det Leeeene på gitt hehe Utekjøkken er i vinden, heldig den som har det, har du?

Nå er det sommer da, juhuu og vi flytter gjerne ut i hage og på terrassen. Mer og mer flytter vi ut, -utekjøkken er blitt populært, vi danderer og dekorerer. Så jeg begynner sommerens blogging med en masse terrasse inspirasjonsbilder. Enjooooy 🙂

Inspirasjon-terrasse-1 Inspirasjon-terrasse-3 Inspirasjon-terrasse-4 Inspirasjon-terrasse-5 Inspirasjon-terrasse-6 Inspirasjon-terrasse-7 Inspirasjon-terrasse-8 Inspirasjon-terrasse-9 Inspirasjon-terrasse-10 Inspirasjon-terrasse-12 Inspirasjon-terrasse-13 Inspirasjon-terrasse-14 Inspirasjon-terrasse-15 Inspirasjon-terrasse-16 Inspirasjon-terrasse-17 Inspirasjon-terrasse-18 Inspirasjon-terrasse-19 Inspirasjon-terrasse-20 Inspirasjon-terrasse-21 Inspirasjon-terrasse-22 Inspirasjon-terrasse-23 Inspirasjon-terrasse-24 Inspirasjon-terrasse-25 Inspirasjon-terrasse-26 Inspirasjon-terrasse-27

Har du drømt deg litt bort, eller fått noen ideer? Uansett kos deg i sommer og følg gjerne med videre på Vakre Hjem bloggen:) God helg:-)

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
2 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
Maria
4. april 2014 00:15

Hei!

Hvor er bordet og stolene fra bilde nr.16 fra??

ronny
ronny
1. juli 2018 11:07

Mye stilige detaljer.. god inspiriasjon

mvh
Ronny
http://www.LEDonline.no


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x