Juleinspirert interiør

Finn juleinspirasjon i bloggen


Inspirajon julJulen er plutselig her oioioi!. Jeg pleier å ha ferdig pyntet julehus til 1.des. eller iallefall første advent. Så når vi skal bake, spise frokost om morgenen, pakke inn julegaver er det bare å tenne lys, føle julestemning og kose seg.jule inspirajon interiør

I år er visst unntak,-ingen pynt, kun et par lyslenker, ingen gaver påtenkt tanken en gang, adventsstake halvferdig og 48 kalendergaver kom i posten fra en snill svigermor som nok aner hvordan ståa er..:O Tusentakk:)Juleinspirasjon

Men jeg tar det knusende med ro. Kjenner ingen julestress. Julen kommer likevel, med eller uten det perfekte rene julehjem. Det er ikke det som betyr noe, har jeg erfart. FOR i år, hele år faktisk har jeg hatt et sykt barn, som har gjort at dagene har vært ekstremt utfordrene og selv helt enkle dagligdagse ting som man vanligvis tar for gitt som å ha en normal samtale, komme seg fra a-b, ned en trapp og ut en dør, er nesten umulig uten at det tar flere timer eller får en eller annen konsekvens i større eller mindre omfang.Juleinspirasjon

MEN nå er denne skjønne gutten nesten frisk, og vi skal bruke julen sammen, skikkelig kose oss, spille masse spill, ha lange samtaler om hva som helst, spise med hvilket bestikk vi vil, t.o.m kanskje vi skal på kino sammen! Alt dette blir fantastisk, selv med malingsflekker på gulvet, en mindre kakesort eller urene vinduer, for det betyr faktisk veldig lite!;)

JuleinspirasjonNå følger mere juleinspirert interiør

Juleinspirert interiørVakkert julehjemJuleinspirasjonJuleinspirasjonJuleinspirert interiørJul i interiøretJuledekorJuleinspirert kjøkkenJuleinspirasjonJuleinspirasjonJUleinspirasjonJuleinspirasjonJuleinspirasjonJuleinspirasjonJuleinspirasjonJuleinspirasjonJuleinspirasjonJuleinspirasjonJuleinspirasjonPynt og lag et koselig hjem, ikke å mye som skal til, men senk så skuldrene og kos deg litt i førjulstiden, det er det vktigste:-)

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
2 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments

Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x