Bort med mosegrodde flater ute og inne!

Mose kommer med tiden på flater. Men det er faktisk ikke vanskelig å fjerne.


Hallais folkens, rattattattattaaaa :))
Det er kampanje nå, startet i går, de som bor i omegn av butikkene får bladet i postkassen antagelig i dag eller i morgen.

kampanje-maling-og tapet

Nå har vi kampanje i Vakre Hjem

Bla i kampanjebladet her

desalin-dmDenne her finner du inni DM bladet. Og dette middelet her er jeg litt opptatt av. Den er i samme serien som vaskemiddelet jeg prøvde på flis.

desalin-tak

Desalin AM på mosegrodd shingel tak.

Dette her er et bilde fra selger, som har testet middelet på et mosegrodd tak. Desalin AM er påført ufortynnet på halve taket, uten vask først. Resultatet ser dere her etter 3 måneder etter at vær og vind har vasket taket selv. Da er det lettvindt?

Nå er det perfekt vaskevær rundt omkring i landet. Fordi når det er gråvær er det best vaskevær, utrolig nok!

Dette middelet kan brukes som et vaskemiddel, altså også på utvendig hus. Skal du vaske huset utvendig, uten at du skal male etterpå, tynner du den med 1:8. Det som er genialt er at den vil fjerne sopp som har kommet på, men den vil ikke matte ned malingen.

vask av husvegg med svertesopp

Her er AM brukt på husvegg med masse svertesopp og algevekst. Selv om det ser så ille ut er det den tynnet ut 1:8 med vann som desinfiserende såpe og vasking inkludert.

desalin-mot-mose

Se forskjell ohooooi!! Det er håp for overbegrodde flater også:-) Her er AM hatt på konsentrert og vær og vind har gjort den ren. Her kan du selfølgelig hjelpe til mekanisk. Dette tok ca 3 måneder

Vaskemiddel mot grønske

Se forskjell hvor Desalin AM har gjort. Den er påført konsentrert, stått i ca 3 måneder, og da gjør den jobben selv.  Det blir rent og pent 🙂 Hvor lang tid det tar er selfølgelig avhengig av vær og vind.

Desalin AM kan brukes på alle typer vaskbare underlag. Også på markiser o.l smaaaaart! Jeg skal prøve den på terrassegulvet mitt, som ikke ser ut i måneskinn, blitt helt grønt av alger.

Ha en fortreffelig og herlig ettermiddag 🙂

 

 

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
2 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments

Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x