Oppussingsplaner? Sjekk våre tips og tilbud!


Vakre Hjem kampanje

Tjohei 🙂 Nå har vi startet kampanje. Du som bor i nærheten av en Vakre Hjem butikk kan forvente det i postkassen i dag. Hvis du ikke vet kan du sjekke ut det her. Alle butikkene har sitt eget lokale blad. Slik at tilbudet på forsiden varierer litt, men alle har et supertilbud på veggmaling. Tilbudene på baksiden varierer også. Eksempel tilbudsavis Bardufoss

Vakre Hjem kampanje

Malt panel er jo så nydelig. Masse fine farger å velge i. Hva passser til ditt rom? Det får du god hjelp til.

dm_12sider3-f

Ikke glem grunning. Grunning gir god heft til underlaget. Sperrgrunn sperrer også kvist og farge. Men først må paneltet vaskes/avfettes. Sitter det bare litt møkk og fett, vil ingen produkt sitte godt oppå

dm_12sider4-f

Skulle du gjort noe med gulvet ditt, men ikke legge nytt? Da kan du male det. Nå er det SUPERTILBUD på gulvmaling og lakk.

dm_12sider5-f

Kalkmaling gir et naturlig, mykt, røft og personlig utrykk. Nå har denne kommet i mange flere farger. Rull ut belegg, slitesterkt og praktisk. Skakt og skjevt gulv er belegg genialt. Mange fine design. vinylgulv/tarkett-extra

dm_12sider6-f

Hva er vel vakrere enn helt ekst tregulv? Nydelig heltre parkett i to forskjellige design får du nå for kun 599,-m2 Bestselger Starflor er et tynt klikkgulv, som enkelt kan legges opp gammelt belegg (ikke gammelt tregulv)

dm_12sider7-f

Ååååh dette laminatgulvet er sååå fint. Minst like fint i virkeligheten som på bildet her. Brede plank, rustikk finnes i to design, også så billig KUN 199! laminatgulv er kaldt, men det løses enkelt med et 2mm korkunderlag. Da får du et slitesterkt, pent og lunt gulv 🙂

dm_12sider8-f

Tapet for alle fra Decorama. En alsidig bok hvor de fleset vil finne noe de liker. Det er ren fibertapet, så lett å legge. En meget rimelig tapet, og det er faktisk ekstra lang rull også, slik at du får 4 hele høyder på tross av skred. Les mer her om den tapet til et helt rom kun kr 1699,-

dm_12sider9-f

Vi har satt sammen palletter med farge, gulv og tapet fra denne brosjyren slik at du kan se helheten, og trenger du alt nytt- ja da får du det! 🙂

dm_12sider10-f

Smartpanel er poppis- det er jo smart og enkelt. Nå på tilbud til gulv og tak. Kitchenboard er også enjkelt og greit å ha over kjøkkenbenken. Tåler alt mulig!

dm_12sider11-f

Keramisk flis slår det meste. Det gir et ekslusivt preg og det er jo holdbart. Her er det tilbud både til gulv og vegg. Stikk i butikken å se 🙂 (Ikke alle butikkene har flis, skjekk med din butikk)

golvabia_generell-f

Maxwood og Maxwear fra Golvabia er suverene gulv. Her er altså en kork bakside. Og kork har gode kvaliteter som lunt, naturlig og lyddempende. På toppen er enten en sterk vinyl eller ekte treverk. Se om Maxwood her hva med et lunt og slitesterkt gulv

luxaflex_generell-f

Innen solskjerning er det så vanvittig mye muligheter. Det kan tilpasses alle typer vindu. Utrolig mange desig og farger. Og nå er det jaggu -20% benytt deg av den muligheten!

probleml%e2%94%9cyser-f

Superlure produkter, finnes i din Vakre Hjem butikk 🙂 Onefill f.eks den kryper ikke som vanlig sparkel. Genialt! Og den der fettsprayen..Ja, jeg er avhengig..Superfix limer alt mulig, og det sitter SUPERGODT. Ødelegger ikke underlaget, kan fjernes.

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
2 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Siri Wagnild
Siri Wagnild
13. september 2016 20:54

Heia interiør-Lene ☺️
Hadde gleden av å hilse på deg da du hadde Vakre Hjem på Melhus..
Hvor jobber du nå??
Bygger nytt hus – skulle så veldig gjerne hatt din fantastiske hjelp til å tatt ut farger, tapeter ++
Hilsen håpløs alt-for-mye-å-velge-i vingle Siri ?


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x