Skitne fuger på badet? Del 2


Happy Homes-ny fargekjede i NorgeHallo dere 🙂
Ja, se hva som står her. Endelig er katta ut av sekken hihihi VI BLIR NORDENS STØRSTE FARGEHANDLER KJEDE!! Happy Homes er en godt etablert kjede i Sverige med 99 butikker. Nå lager vi et nordisk selskap, og med våre 78 butikker blir vi 177 butikker i Sverige og Danmark. Som idag vil vi ha fokus på lokal konkurransekraft, fagkompetanse, god inspirasjon, gode råd og veiledning for ditt prosjekt. Ved at vi blir over dobbelt så store gir det bedre innkjøps betingelser, mer kunnskap, bedre priser og utvalg. Bli oss på reisen mot en lokaldrevet sterkere, mer innovativ og moderne kjede, vi gleder oss sååååå mye 🙂

Surfapore C-fugevaskYes, det var den store nyheten, nå til mitt siste vaskeprosjekt! Jeg har før oppdaget produktene til Surfapore med sin nanoteknologi. Jeg ble så glad og litt overrasket da dette middelet fikk fugene mine helt rene. Jeg har helt lyse fuger, så det skal jo ikke så mye til før det ser skikkelig..ja møkkete ut. Og hvis det ikke rengjøres jevnlig med noe som skitten godt det blir det hååååååpløst vanskelig å få rent. Tipper flere kjenner seg igjen her..Her er første gangen jeg prøvde dette, les her http://www.blogg.vakrehjem.no/2015/03/hvordan-fa-fugene-rene/

Vaske fug med surfapore c

Slik så fugene ut før vask. Ikke veldig delikat igrunn.

Så jeg har da vasket badet med «vanlige» vaskemidler. (Vi er en utrolig moderne familie hehe så en vaskedame har faktisk vasket for meg iiiiiiik) Ungdommene i huset dusjer her hver dag, og tilslutt så det slik ut. Æææasj.. Så da fikk jeg hevet meg rundt, ned på kne, helte utover Desalin C og skrubbet. Jeg brukte den konsentrert. Den kan også blandes ut med vann. Spør litt hvor skittent det er. Resultatet ble helmaks, veldig fornøyd med det. Nå ser flisene nye ut igjen 🙂 🙂

Vaske fuger med surfapore c-etterbilde

Etterbilde- Fornøyd Lenefrøkna nå 🙂

Surfapore C-fugevask

Inni dusjen. Jeg brukte en time totalt på dette, så ikke så tidskrevende igrunn

Fugevask med surfapore c

Her er underveis. Jeg bruker en slik vaskeskrubb fra Jordan. Kommer godt til med den. Det var ikke tung jobb dette her altså. Dette middelet løser det opp, men litt skrubbing må til likevel.

Ha en fremragende flott dag videre alle sammen 🙂

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
3 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
hop over to this site
hop over to this site
3. juni 2018 07:18

30685 81489Hi, have you ever before asked yourself to write about Nintendo or PSP? 654345


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x