FARGER

Hvordan påvirker fargene oss?


Hei dere:)

FARGER, FARGER, vakre, friske, harmoniske eller spennende omgivelser som gir energi..!! Energi til å bli frisk..?

farger i interiøret

Det var en merkelig ting å si synes du? Sannheten er at jeg kom hjem i går kveld, begynte jeg å tenke nøye over dette. –Vi har vært innlagt i 3 uker hele familien pga vår mellomste sønn som har forskjellige sykdommer å slite med.

farger påvirker oss

Vi har hatt et hus,- greit nok sådan, men fargene bestod kun av hvitt, grått og gammelt gulnet mørkt panel. Jeg hadde tenkt å opprettholde bloggingen som før, men etter noen dager fantes det ingen inspirasjon å hente. Vanligvis omgir jeg meg med vårt fargerike, energiske hjem, butikk med masse masse inspirasjon, en fantastisk kompanjong, i tillegg til mange kunder med forskjellige spørsmål- alt dette gir meg tips, ideer og inspirasjon til å blogge og tenke glade, positive tanker hele tiden.

bruke farger innvendig

Så fargene gjør noe med oss, det er helt sikkert. Og det vet alle som har lært farge- psykologi.  De gir oss det vi måtte trenge, om det skulle være energi eller beroligende. Men uansett trenger det ikke være mørkt. Det kan være lyst, men med duse, lekre farger og materialer. Dette huset her føltes og var mørkt og trist. Med mye mørkt panel, grå sofa, grått gulv, tunge elementer og jaggu meg grå, utrolig triste panelgardiner også, holdt jeg på å bli kvalt eller gal…Ssss Oaaa  Hjem kjære hjem!!! Juhuu:):) hehe (har aldri vært så glad i den knallrosa veggen min, mot herlig grønne hyller som nå hehe)  Og da tenker jeg hvorfor..? Her skal folk bo å bli friske, da trengs energi og positive tanker!

behagelige harmoniske interiører

Ikke nødvendigvis masse farger, men delikat, lyst og lekkert da. Ikke mørkt og deprimerende..

(Kjære nevroteam- gi meg noen bøtter maling og et par timer, så skal jeg skape positiv energi til framtidige beboerere.;))

Jeg ønsker alle en KJEMPEFIN HELG:):-):)

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
2 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Torunn
Torunn
6. oktober 2012 22:09

Tror du har et poeng jeg! Og å putte DEG i sånne omgivelser er jo galskap! Tror lys er vel så viktig, merker stooooor forskjell på nye og gamle huset vårt. Har ikke lyst på gardiner engang, sitter bare ved de store vinduene og absorberer lys jeg! Lykke til videre etter tøffe tak de siste ukene <3


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x