WallArt- nytt veggmateriale

Nytt veggmateriale nå i Norge. Les om WalL Art i bloggen.


Tjohooo:)))

Vaults02

Hvordan går det? Har du hatt en fantastisk herlig pinse? Det håper jeg du har:) Noen knallfine sommerdager har vi iallefall hatt i Trøndelag, og det hjelper uansett på humøret. Litt lat blir man, men det hender det også er lov hehe

Idag kommer den store nyheten her på blogg hos Vakre Hjem. Og den er også på vei inn på hjemmesiden. Butikkene har motatt prøvemateriell, og noen har også laget fine utstillinger. Dette her er nytt i Norge. helt nytt, veldig intressant og spennende.

Gaps03

WALL ART er navnet. Det er plater i str 50X50 cm i forskjellig design, 20 forskjellige. Det er naturprodukt, 100% resirkulærbare, laget av sukkrrørsfiber faktisk.

Men hva er så bra med dette..? Jo, disse platene er 2 cm tykke og veier kun 275g. De er veldig enkle å montere, og de kan monteres overalt. Oppå gammel glassfiberstrie, gammelt panel..Du kan enda enklere enn før lage deg en spesiell fondvegg hjemme. I offentlig miljø som bhg, skole, kontor, butikk..ect er de allerede idag brukt på større områder. Arkitektene har fått øynene opp for disse geniale platene.

Cubes01

Motering: De limes opp med kontaktlim el.l. De kan punktlimes, trenger ikke hellimes. Du kan bruke dobbelsidig tape (dette kommer an på underlaget, spør i butikken) De settes tett i tett, og skjøtene påførs akryl. Tenk alt det grunnarbeidet du slipper. Bare å lime disse platene oppå det gamle! Jihiiii 😀 De males i den fargen du selv ønsker. Under vist som artig effekt på barnerom.385938_178055382349924_717156988_nDe kan brukes på kjøkken over benkSaiphs03Squares04 Herunder kommer en rekke inspirasjonsbilder av produktet WALL ART 😀

Cubes04 Flows03 Gaps04 Gaps02 Flows04Craters05 Caryotas05 Caryotas02 Bricks02 Tetris03 Tetris01splashes04 splashes07 Squares01 Squares03 Saiphs04kites02

Mer info får du i din Vakre Hjem butikk. Du kan også gå inn her å se http://www.wallart.no/ her finner du også en monteringsvideo-)

Ha en floooooooooooooott uke:-D

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
5 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Torunn Myhr Olsen
Torunn Myhr Olsen
23. mai 2013 13:27

Dette var kjempekult! Vil ha, vil ha!!!

Stine
Stine
25. mai 2013 21:04

Hei. For det første må jeg si at jeg elsker bloggen din. Takk for all inspirasjon du har gitt meg 🙂 Så har jeg et spørsmål. Jeg har fått tak i et gammelt skap (tidlig 1900-tallet) som jeg nå skal male sort (høyglans). Har aldri gjort noe slikt før, men forhørte meg på malerforretning, og gikk til innkjøp av det jeg fikk beskjed om at jeg trengte. Men jeg ser at du sier at det første jeg må gjøre er å vaske. Jeg vet at du sverger til Trestjerners vask, men den har jeg ikke tilgjengelig her. Kan jeg bruke… Les mer ›

Stine
Stine
26. mai 2013 17:46
Reply to  lene

Takk for svar!

Bildene er sendt på mail 🙂

Rapid Equilibrium Dialysis
Rapid Equilibrium Dialysis
21. juni 2018 19:52

145226 846002I really like reading by way of and I think this site got some genuinely utilitarian stuff on it! . 27638


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x